Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uratowanie Rimshy przed karą śmierci!

Machniuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj!!

Pewnie na Emailu, facebooku czy na innych tego typu serwisach otrzymałeś wiadomości na temat Rimshy, która może być skazana na karę śmierci za zbezczeszczenie Koranu! Dziewczyna jest upośledzona umysłowo, dlatego wszyscy, wspólnymi siłami podpisujemy się pod tym! By wiadomość dotarła do Prezydenta Zardari, bo teraz to się liczy! Pomóż i ty!!

http://www.avaaz.org/pl/pakistan_save_my_daughter/?tUAVycb (Pozostało 24h!!)

Ze strony:

W zeszłym tygodniu rozwścieczony tłum zagroził spaleniem mojej córki żywcem. Za 24 godzin odbędzie się jej rozprawa, podczas której sędzia zdecyduje czy wyjdzie ona na wolność.Rimsha jest młodą, upośledzoną umysłowo dziewczyną, która nie jest w stanie kontrolować wszystkich swoich czynności. Mimo to lokalna policja pakistańska zatrzymała ją za zbezczeszczenie Koranu, a my, jej najbliżsi, obawiamy się teraz o jej życie.

Obecnie przetrzymywana jest w więzięniu o zaostrzonym rygorze, czekając na rozprawę, która odbędzie się za dwa dni. Przed sądem stanie oskarżona o zbezczeszczenie Koranu, za które grozi jej kara śmierci. Jesteśmy chrześcijanami i podobnie jak inne chrześcijańskie rodziny obawiamy się gniewu tłumu rozwścieczonego sprawą naszej córki, ale w odróżnieniu od innych chrześcijańskich rodzin nie możemy uciec z kraju i pozostawić jej tutaj samej. Zainteresowanie międzynarodowej opinii publicznej skłania już powoli pakistańskich przywódców muzułamańskich do przeciwstawienia się temu nieszczęściu i Prezydenta Zardari do zainteresowania się tą sytuacją.

Proszę Was o pomoc w nagłośnieniu tej sprawy, o wsparcie dla mojej córki oraz podpisanie mojej petycję do Prezydenta Zardari apelującej o ratunek dla Rimshy i ochronę dla wszystkich mniejszości religijnych w naszym kraju. Avaaz nagłośni tę sprawę w międzynarodowych mediach i dzięki temu zwróci uwagę polityków na całym świecie.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Wypełniłem ten formularz.Co do tej sprawy, to ta dziewczynka nie powinna zostać skazana, bo jest chora psychiczne i nie panuje nad niektórymi swoimi zachowaniami.Miejmy nadzieje, że wszystko dobrze się skończy.

@UP

Owszem, w jakiś sposób decydują.Głos ludu potrafi zdziałać wiele rzeczy.Po za tym chodzi o nagłośnienie sprawy.

Opublikowano

To jest dla nagłośnienia sprawy. Nie wiem do końca jak to działa ale jak osiągną 1mln to Avaaz zaczyna działać.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Gówno zrobicie. Najgorsze jest to, że to bydło wpuszczane jest do Europy, ale lewackie władze mają to w dupie i pozwalają na to. Już teraz jest syf na zachdzie. U nas też się rozmnażają na potęge cyganie i czeczeni.

Cześć :)

Opublikowano

Avaaz to sprawdzona firma. Między innymi dzięki niej były powody do wycofania ACTA w styczniu (zebrali ponad 3 mln podpisów) i przedstawili to potem w rządzie. Takie akcje to dla nas 10 sekund roboty, a mogą uratować świat przed samozniszczeniem. PIS.

Opublikowano

Tak na serio to i tak raczej nic nie da to jest religia i jej prawo, nie należy w to ingerować. Jeśli prezydent zrobi raz wyjątek nie bd już szanowany -.- i straci swoje poparcie. W krajach gdzie religia jest kluczową sprawą i jest stawiana ponad wszystko tak po prostu jest i nie idzie tego zmienić. Powinna ponieś konsekwencje swoich działań nawet jeśli jest chora. Life is brutal :s

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Za 24 godzin odbędzie się jej rozprawa, podczas której sędzia zdecyduje czy wyjdzie ona na wolność.Rimsha jest młodą, upośledzoną umysłowo dziewczyną, która nie jest w stanie kontrolować wszystkich swoich czynności. Mimo to lokalna policja pakistańska zatrzymała ją za zbezczeszczenie Koranu, a my, jej najbliżsi, obawiamy się teraz o jej życie.

Obecnie przetrzymywana jest w więzięniu o zaostrzonym rygorze, czekając na rozprawę, która odbędzie się za dwa dni. Przed sądem stanie oskarżona o zbezczeszczenie Koranu, za które grozi jej kara śmierci.

To kiedy odbędzie się ta rozprawa?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Haha, jak dojdzie do 1mln bedzie zeby uzbierali 5lmn i tak dalej :P

Działa to na zasadzie że jak uzbierają 1mln to zostanie ta informacja opublikowana gdzieś tam, potem 2 - też gdzieś tam. Oto w tym chodzi, to nie jest działanie bez celowe.

Chyba dzisiaj ma tą Rozprawę.

DOWN: Masz błędne informacje na ten temat.

Więcej pod PM.

Opublikowano

Popierdolone, było z psami na ukrainie ( 250 000 000 o kurwa, tyle psów nie ma w ameryce ), teraz jakaś murzynka nasrała na koran.... brednie i tyle. Po chuj się podpisujecie? takie coś się wydarzyło, że tak się przejmujecie? kolejne jebane łańcuszki

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Codziennie w krajach arabskich ginie wiele kobiet i akurat ta jest ważniejsza od reszty i to ona ma mieć petycję? Beka.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

W polskiej konsytucji jest zapewnienie że jeśli ktoś uzbiera 1000000 podpisów pod petycją to musi być ona rozpatrzona

Nie wiem jak tam jest,nie wiem czy to prawda

Wysłałem przecież nic mnie to nie kosztuje a może komuś uratować życie.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Wiecie jak do tego doszło? Kobieta po prostu odmówiła przejścia na Islam mówiąc: "Jezus Chrystus umarł za moje grzechy i za grzechy świata. A co zrobił Mahomet dla ludzi?".

Dzisiaj była, lub będzie rozprawa. Puki co chyba nie mamy informacji na ten temat.

Więcej pod PM.

Opublikowano

Ja bym na miejscu taj upośledzonej szybko podszedl wbić 99 lvl w metku ,a potem się zabic xD

Twój humor jest podobny do tego z kwejka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...