Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mecraft RPG+SURVIVAL [Frakcje] [No Wl] [24/7] [20 slotow] [Dedyk]

panczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapomniałeś napsiac ze serwer postawiony za kradzione pieniądze z mojego paypala. Pluginy nawet nie spolszczone do końca.Rozdawanie diamentów na otwarciu + rozmowa na skype z 10 - 11 latkami (dawanie VIPa itp.)

jjVvjT4.png

Opublikowano

Ilu ludzi gra na serwie przez okres 48 godzin ?

Chetnie pomoge komus kreatywnemu w utrzymaniu ciekawego serwera gry (nie tylko MC)... Masz pomysl zglos sie do mnie .
Gotowe dzialajace serwery Gier - maja gwarancje Sponsoringu!!! , wystarczy ze udowodnisz popularnosc serwera pokazujac statystyki lub w inny sposób .
Placisz za serwer ? nie starczy ci na kolejny miesiac ? to wlasnie do mnie napisz .
Kontakt : sms : 512623706 mail : [email protected] i PM na forum.... forum oraz strona glowna www.woox.pl

Opublikowano

Trzymam kciuki ...

Gdzie serwer stoi ? jakis sponsor ? czy wykupiony? jakie szanse na dluzszy czas dzialania maszyny ? to VPS ?

Chetnie pomoge komus kreatywnemu w utrzymaniu ciekawego serwera gry (nie tylko MC)... Masz pomysl zglos sie do mnie .
Gotowe dzialajace serwery Gier - maja gwarancje Sponsoringu!!! , wystarczy ze udowodnisz popularnosc serwera pokazujac statystyki lub w inny sposób .
Placisz za serwer ? nie starczy ci na kolejny miesiac ? to wlasnie do mnie napisz .
Kontakt : sms : 512623706 mail : [email protected] i PM na forum.... forum oraz strona glowna www.woox.pl

Opublikowano

Nie VPS. Wykupiony na mineservie gdzie serwery stoją w Francji (słaba jakość/ping) i są przez to tanie.

HeadAdmin servera postawił go na tanim hostingu a VPSa nie zrobi bo nawet pluginow nie umie spolszczyć.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Panczyk lepiej daj sobie spokój z tym lipnym serwerem, postawiony za kradzione pieniądze.Kradniesz również graczy z BassCraft po na własnych graczy nie umiesz nawet zapracować( zapewne nie możesz ruszyć dupy z fotela bo masz za grubą)Rozdawanie diaxów,modów i adminów po to by tylko zatrzymać graczy równa się z twoim poziomem inteligencji, której jak widać jest bardzo mało.

sig2@502616610-IVArturVI@eu@15@1@11111111111111@1100110111110@01111@pl@0.png
Opublikowano

Suba nawet sie sie mecz tlumaczyc dzieciom spraw ktorych po prostu nie ogarniaja. KingAkum moze i czujesz sie poszkodowany ze na basscrafcie czekales miesiac na kidmoda ale prawda jest taka ze rzadko siedziales na ts na serwie juz troszke lepiej ale tez roznicy duzej nie bylo, ale to ze dolaczyles sie do panczyka to oznaka tego ze jestes niepowazny ,chciales dostac kida na porzadnym serwerze a tym czasem glupio sie sprzedales glupiemu panczykowi i dolaczyles do glupiego serwera brak slow.

sig2@502616610-IVArturVI@eu@15@1@11111111111111@1100110111110@01111@pl@0.png
Opublikowano

Znowu wam serwer przeciążyłem i musieliście przerwę techniczna zrobić, gracze stracą itemy znowu ale Oczywiście graja tam tacy co się cieszą ze itemy znowu musza od początku zbierać itp.Pluginy dalej na odwal, wgrana gotowa paczka pluginów,nieprzetłumaczone.A spawn główny dalej ohydny żadnych tabliczek nawet z regulaminem serwera. NIE JESTEM HEJTEREM!

jjVvjT4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...