Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy wprowadzą nowe Auta?

HCFY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytanko brzmi kiedy wprowadza nowe Auta za IGC i czy w ogole jakies jeszcze wprowadza jezeli tak to ma ktos moze liste jakie to beda

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

Tak wprowadza oczywiście.Tak jak pisali w dniu dodania patcha ze rotacja aut będzie co 2 tygodnie więc bedą dodawć nowe wozy ale też beda zabierac te co już były.Teraz pewnie będą nowe auta w przyszłą srodę.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ciekawe co ty razem dadzą za IGC....

Już szykuję miejsce na nowe autko xD

Mam prawie wszystkie dostępne za IGC w grze :D

Opublikowano

Ale jak przedtem pisali że co 2 tygodnie więc raczej tego nie zmienią... Według mnie to będzie jeden z Astonów,Jaguar XKR i Lancia. Reszty nie jestem pewien.

Opublikowano

Tez mam nadzieję że jakieś BMW dadzą za IGC :) Jak na razie trzeba zebrać kasy bo ledwo 1 mln mi został :D

Opublikowano

koesnigen xxc (czy jakos tak, zawsze myle te nazwe) gdyby byl za igc :P Nigdy nim nie jezdzilem a duzo gram w takie gry :P

Opublikowano

@up CCX a nie XXC :P

Ale nie ma szans,żeby go dali,albo pagani czy coś w tym stylu.Najbardziej prawdopodobne bedzie BMW Z4 albo jakiś Aston

Opublikowano

Rowniez Czekam Dodac dodali LFA ale dla mnie to jest jedna wielka katastrofa jedynie Subarynka co dobrze jezdzi moim zdaniem wprowadza BMW jakies za IGC

TAK TO BYWA NIE KAZDY WYGRYWA !

Opublikowano

Z tego co wiem Dodadzą za Boost Toyota Corolla SpeedHunters.Ona była kiedyś do zagarnięcia za 0zł.Na stornie głównej EA.

Opublikowano

Chyba patcha to doczekamy się na noc ... i trzymać tim tego całego EA za słowo jak aut w srode nie ma tak nie będzie a o rotacji możemy pomarzyć zaraz pewnie dadza rotacje raz na miesiąc bo to dla nich nie opłacalne

Opublikowano

Taaaa...jak widać środa mija a patcha nie ma,rotacji aut też jakoś nie widać.Jak zwykle mają nas gdzieś,za pewne w nocy będzie,a miało być dziś po południu jak zawsze.Liczę że dadzą auta za igc i tą Carrerę GT.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Patch będzie o 20-21 :D

A z kad masz takie informacje jezeli moge wiedziec ?

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...