Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podsumowanie Wakacji

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie, były to jedne z lepszych, zaliczam je do udanych. Może i pogoda w 100% nie dopisała, i tak zawsze było co robić, a jak u was z odczuciami? Jak wam się podobały wakacje 2012? :)

wiem że jest podobny temat, ale jest inna jego tematyka

Opublikowano

IMO wakacje takie ,jak każde.Wyjazd na wieś ,gdzie można porobić wiele nadzwyczajnych dla miastowego rzeczy :P

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

U mnie wakacje dość nudne, pare osob się wyprowadziło z bloków i w dodatku gimnazjum a z tego co zauważyłem to najbardziej leniwym się jestw tym wieku

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Spanie komputer boisko spanie komputer boisko

To co rok i dwa lata temu tak chciałem spedzić i te wakacje i sie udało :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Połowę wakacji nie miałem komputera, a wyjechać to nigdzie nie było + mała wioska w Holandii to już w ogóle. Ogólnie... zj*banie. :(

Opublikowano

A jakoś przeleciało lipa bo tylko 3 piwka w wakacje ;/ chociaż D&G miał podjechać po mnie a później po Dasha ale nie wiem czy przyjedzie :D

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Spanie>Gastro>Komp>Uderzenie w PLENER> JARANIE> PICIE BRONKSÓW> SPANIE DO 14> KAC i tak każdy dzień wakacji. mam wyjebane na wasze opinie że wy siedzicie po 8h przed kompem i nie macie zycia to nie hejtujcie ...

Opublikowano

Spanie - komputer - jazda rowerem do kolegów - uczenie się na poprawkę (zdana <3) - spanie i tak dalej ;)

1382375685-U592769.png

Opublikowano

Jedne z lepszych.

Wyjazd do Niemiec na turniej,2x w Hajduszloboszlo,czasami pograłem w brzydkie dni w WoWa i BF3,treningi,kilka imprez,spędzanie w huj czasu z przyjaciółmi.

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...