Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DROP] Gdzie dropić? Co wydropiliście?

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Napisałem ten temat bo jestem ciekaw jak często można wydropić jakieś fajne części. Ja dropie najczęściej tylko na High-Stakes. To nie prawda jest że jak się chce coś fajnego wydropić to trzeba jeździć bez Power-Upów, prawdą też nie jest że większa szansa jest w sprintach czy pościgach, po prostu jak masz szczęście to wygrasz, ja natomiast jestem przekonany tylko do tego pościgu High-Stakes bo tylko na nim gram i są krótkie i przede wszystkim 2 osobowe pościgi. Jestem też ciekaw co wy wydropiliście - dodawajcie screeny - pochwalcie się

:D

To moja najlepsze do tej pory dropnięta częśc:

A tu reszta:

Magazyn:

SZYBY

REJESTRACJE

KOŁA

OBNIŻENIE

NEONY

Opublikowano

ja gram od 5 dni, ale zadnej czesci ultra, max 3 gwiazdki do tego jakies 2 neony itp, jakos farta nie mam ;p a tez na hsach glownie jezdze bo najszybciej i zawsze sie wygra ;p

@Down

No to farta masz ladnego :P

Back to BF3...

Opublikowano

ja gram od 5 dni, ale zadnej czesci ultra, max 3 gwiazdki do tego jakies 2 neony itp, jakos farta nie mam ;p a tez na hsach glownie jezdze bo najszybciej i zawsze sie wygra ;p

A no fakt najszybciej :D Ja to wydropiłem od początku nowego patcha.

Opublikowano

ja gram od 6 dni a dropnelem juz 27 szyb roznych kolorow, 7 rodzajow felg, 6 neonow, z 30 lowering kitow 1,2,3. tablic tez okolo 20 , w tym POLSKA :)

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Felgi 11

Neony 6

Szyby 13

Pak. obnizajacy 5

Rejestracje 10

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

Ja mialem farta droplo mi przekladnie ultra i w nastepnym (2x underground) chyba hamulce a teraz od kilku dni same umiejetnosci dropia..;/ + czasem 10/20k

Opublikowano

Mi z tych "fajne do tiuningu to tabilca tego CROSSA z MW i tablica POLSKA i ZIELONY NEon ;D" poszło do GT2

http://scr.hu/0wjd/5h988

a dropilem wszedzie gdzie popadło

Opublikowano

Trzeba mieć szczęscie ale najlepiej się dropi 50-50lv wtedy prwie do 2 wyscigig dropi .:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...