Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co jest bardziej opłacalne dobijanie czy zadawanie obrażeń?

Maciek602

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zadawanie dmg najlepsze, ale masz sytuacje, 3 czołgi X tiery bawią się z mausem ty jestes tam np td typu T110E4, Maus ma 2k, masz okazję strzelić w dupkę :* i co zrobisz? poczekasz az bedzie mial 800-700 hp czy od razu strzelisz? Ja strzelam od razu jak mam okazje, a nie czekam na dobicie fraga bo sa tacy idioci.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Praktycznie na bitwie nie zastanawiasz się czy jebać na fragi , czy na obrażenia. Jedziesz , widzisz kogoś i odrazu walisz. Jednak są sytuacje , gdzie widzisz 5% czołg i wolisz do niego walić :) Jednak bardziej polecam myśleć trzeźwo i zadawać dmg , choć jeśli masz okazję , zabij kogoś. Nie czekaj , aż kto inny złupie mu dmg żebyś go dobił , tylko trzaskaj ile wlezie.

prawdziwasygnatura.png

Opublikowano

Zadawanie dmg, za czekanie az kolesiowi zostanie 100hp i dobicie nic sie nie dostaje. Tylko za dmg placa kredytami i expem. Jak chcrsz zabijac to graj TD.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

według mnie TD nie jest za łatwo dobić zwykle zbijam hp i ktoś dobije ;)

Tak jest prawidłowo. Ja zawsze walę to walę do końca, nie ważne czy ma 50% czy 1%.
Opublikowano

Jeśli masz opcję :

Twój strzał 400 dmg

widzisz 2 wysuniętych przeciwników. wiesz ze na 100% przebijesz pancerz...

Jednego atakowałeś ze 100% życia, i dobiłeś mu do 120

drugi to niedobitek twojego sprzymierzeńca z 370 hp

W takim wypadku polecam DOBIĆ swojego. za w pełni zniszczony przez ciebie pojazd masz większy bonus jak za dobicie. dopiero potem dobić drugiego.

Pamiętaj, że ktoś z 1% życia może sam ciebie zabić, więc jeśli wiesz, że ma dobre działko, to i wtedy lepiej dobic. bo mozesz zadac wiecej dmg jesli przezyjesz.

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ja powiem Ci tak strzelaj do tego co widzisz...

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...