Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q][Pomoc] Lakierka czy naklejka ?

pb14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ,

Mam pytanko jak zrobić takie łagodne przejście z koloru w kolor :

Bo według mnie zajebiście to strasznie wygląda ale nie mogę takiego czegoś wcale zrobić ....

lakierka.png

Czy to jakaś naklejka czy lakier jakoś nałożony pomóżcie mi coś takiego zrobić ....

Opublikowano

moim zdaniem jest to kolor cukierkowy/perłowy (nie pamiętam), ale widać całkiem na lewo, że pod światło bok spoilera jest pomarańczowy...

A tak wgl, to mogłeś obrócić samochód i zobaczyć :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

Jestem na 99% pewien, ze to jest naklejka bo sam tak mialem ale usunalem. tyle, ze ja nieumialem i zrobilem krzywo dlatego usunalm ;p

Opublikowano

Jestem na 99% pewien, ze to jest naklejka bo sam tak mialem ale usunalem. tyle, ze ja nieumialem i zrobilem krzywo dlatego usunalm ;p

Nie mogę nigdzie nawet jakiejś podobnej znaleść to pewnie trzeba być bardzo kreatywnym i takie żeczy mieć na codzień :/

Opublikowano

Nie mogę nigdzie nawet jakiejś podobnej znaleść to pewnie trzeba być bardzo kreatywnym i takie żeczy mieć na codzień :/

Chicane -> 8 rzadek od gory przy gasnicy, sprobuj ;p

Opublikowano

@up

no o cos w tym stylu mi chodziło łapcie like za pomoc i chęci

Jezeli juz nic innego nie ma to temat mozna zamknąc ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...