Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio spadł mi mój telefon [s2] i niestety cały się rozpadł..Cały porysowany wyświetlacz do wymiany więc uznałem ,że nie warto go naprawiać.Mam do wydania 800zł i szukam nowego telefonu.Najlepiej ,żeby nie był to telefon z androidem bo trochę mi się znudził.Myślałem nad 3GS lub jakiejś Lumi.

Opublikowano

Trololo, moja S dwójka upadła mi niezliczoną ilosć razy i mam zaledwie pare rys z tyłu, ekran jak był tak jest nietkniety, a spadł mi z wysokości 2 metrów na beton ;P.

Polecam kupić używanego iphona, ostatnio widziałem 3GS w dobrym stanie za 590 zł w komisie, porozglądaj się w mieście co i jak :)

Opublikowano

Trololo, moja S dwójka upadła mi niezliczoną ilosć razy i mam zaledwie pare rys z tyłu, ekran jak był tak jest nietkniety, a spadł mi z wysokości 2 metrów na beton ;P.

Polecam kupić używanego iphona, ostatnio widziałem 3GS w dobrym stanie za 590 zł w komisie, porozglądaj się w mieście co i jak :)

Twój też ci spadł z kasprowego wierchu ^_^?Spadł z ok.10m na kamienie. Myślałem właśnie na 3gs-em bo 4 już droga jednak nie jestem pewny.Lumia 800 też jest dobra podobno

Opublikowano

polecam Nokie Lumię 610. Dobry telefon oparty na systemie Windows 7 phone, 256 ram i procesor 800mhz. (Dane pisane z pamięci, mogę się pomylić ale są podobne)

skpUo.png

Opublikowano

Ace 2 się nie opłaca.

Co do Windows Phone, to kieruj się do tamtego działu.

A 3GS możesz kupić, lecz zastanów się nad WP.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...