Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Switchbot 1.7 by. Realfreak

malyy96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie bo dzis postawilem na noc aby mi zmienial bony w zbawce chcialem bony 10 kryt 12 inta 10 ludzi wstaje rano a tu zmianek nie ma i bonow tez nie a mialem 18k zmianek :D i teraz pytanie czy to wgl. dziala i czy jak dam 12 inta to jak bedzie 15 inta 10 luda 10 kryt to sie zatrzyma i takie bony beda czy bedzie dalej mixowal ?

Opublikowano

W niektórych switchobtach jest tak, że jak będzie większa wartość od tej co chciałeś to też nie zatrzyma. W tym przypadku jak tyle zmianek zniknęło najpewniej nie zatrzymał nawet jak były lepsze bony co chciałeś. Zmień bs'a.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Pewnie coś źle ustawiłeś i np. chciało Ci wbić bony w takiej kolejności, lub idealnie takie :P

Polecam używać bs'a od padmaka, na pewno Cię nie zawiedzie :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Dziekuje wszystkim bardzo za tak duze zainteresowanie sie moim tematem (kazdy oczywscie like)

A co do tematu jeszcze ma ktos jakies spolszczenie wiem ze w Tut jej spolszczone ale nie chce mi sie co chwila paczec :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...