Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaka jest najlepsza broń dla mechanika ?

zatoxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kubek to nie prawda :D MP5 w pakiecie wymiata ale bez pakietu gówno PDW-R NAJELEPSZE :D a co do p90 to jest gówniane mam pp19 ale gowno tyle że dużo ammo to1 plus

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Kubek to nie prawda :D MP5 w pakiecie wymiata ale bez pakietu gówno PDW-R NAJLEPSZE :D a co do p90 to jest gówniane mam pp19 ale gówno tyle że dużo ammo to1 plus

MP5 w pakiecie wymiata ale bez pakietu gówno chodź zagramy to zobaczysz PDW-R nie jest najlepsze zobacz różnice między mp5, a PDW-R pierwsza broń nie została znefriona, a producenci nie mogą jej osłabić, ponieważ byłby to koniec gry i oburzenie PDW-R zostało dodane nie dawno około miesiąc temu i producenci nie chcąc popełnić błędu dali gówno (a tak poprawiłem twoje błędy bo rażą w oczy)
Opublikowano

Haha, widać kto ma prawdziwego skilla, a kto umie grać dzięki mp5 z pakietu -.- Każda broń jest kozacka, wystarczy tylko wpaść w jej rytm...

Opublikowano

Wszystko zależy od tego jaki ma się styl gry ja używam mp5+ cel.m145(na początku holograf) i tylko na Sharqi(tu jade na mp7) mam za małą moc rażenia.

Opublikowano

Haha, widać kto ma prawdziwego skilla, a kto umie grać dzięki mp5 z pakietu -.- Każda broń jest kozacka, wystarczy tylko wpaść w jej rytm...

nie masz doświadczenia w grze widze :D tu chodzi od odatki nie broń :D

MP5 w pakiecie wymiata ale bez pakietu gówno chodź zagramy to zobaczysz PDW-R nie jest najlepsze zobacz różnice między mp5, a PDW-R pierwsza broń nie została znefriona, a producenci nie mogą jej osłabić, ponieważ byłby to koniec gry i oburzenie PDW-R zostało dodane nie dawno około miesiąc temu i producenci nie chcąc popełnić błędu dali gówno (a tak poprawiłem twoje błędy bo rażą w oczy)

twoja głupot anie ma granic :P

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

wtf? mp5 to gówno ?..... w każdej postaci TO jest najlepsza broń dla mechanika.... to moje zdanie :)

nie wiem skąd wzięło się wam p90 że 1 z najlepszych.... to gówno.... pamiętam jak do 11lvl z tym chodziłem bez dodatków i na akcje typu 1 vs 1 na bliski dystans to nie dało się wygrać tym dziadostwem ...

YAY

Opublikowano

O kurwa, kłócić się z gimbazą to najgorsza rzecz...

nie masz doświadczenia w grze widze :D tu chodzi od odatki nie broń :D

Człowieku grałem w tego bf'a od otwartej bety... Więc nie pierdol, że nie mam doświadczenia :) Weż np. UZI (bez dodatków) zobaczymy czy będziesz umiał grać. Prawda jest taka, że mp5 seryjnie jest gówniane jak pp-2000. Wkurwiają mnie ludzie, którzy kupili sobie zestaw i kozaczą, swoim rzekomym skillem... Większość tych noobków nie potrafiło by złożyć takiego zestawu od podstaw... Bez wydawania realnej kasy na Battlefundy - bo nie ma to jak "Engineer z 8 lvl i pakietem mechanika za 9k".

Opublikowano

haha gimbaza? nie poniżaj się człowieku nie każdy z gimnazjum to *debil* jak to raczej uważasz ...

mp5 gówno bez dodatków ta? to ty nie umiesz grać jak widać :) bez dodatków na sharq wbijałem po 7k i?.... nie porównuj najlepszej broni enginiera do najgorszej :)

YAY

Opublikowano

Haha... Właśnie pokazałeś, że jesteś tym *debilem* z gimnazjum :) ... Ogarnijcie się wreszcie i zrozumcie, że słowo "gimbaza" nie odzwierciedla każdego z nas... Nas, bo ja sam idę do 3 klasy tej kurewskiej szkoły...

@Topic: Zrozumcie, że mp5 jest "dobre", tylko i wyłącznie dlatego, że nie zostało oslabione przez twórców gry - jak kolega pisał wyżej "ponieważ byłby to koniec gry i oburzenie" bo większość nobków (bogatszych - bez skilla) posiada zestaw za 9k, a z inną bronia nie potrafi grać...

@Tak na przyszłość do autora tematu: Wystarczyło wejść w pierwszy podpięty temat w tym dziale, zamiast pisać kolejny temat i zaśmiecać forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...