Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak grac w diablo 2 przez gamerangera?

darocko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnij gamerangera, znajdź na liście roomy z grą diablo 2 i po prostu na nie kliknij. Grę uruchamia założyciel pokoju.

@Edit tuta nie znalazłem, gdzieś zniknął :D

@Down tak jak mówiłem grę załącza założyciel pokoju. Jak ty nim jesteś to po kliknięciu start powinno się pokazać okno wyboru postaci.

Opublikowano

Czekaj czekaj....

Jeżeli chcesz zrobić własny "serwer" to klikasz host> wybierasz grę> nazwę "serwera" > ilość osób itd. > nie wiem co dalej się klikało, bo nie mam w tej chwili gamerengera przy sobie,ale... dajmy na to , że klikasz "dalej" , czekasz aż ktoś wejdzie (zależy czy masz zaznaczone coś takiego, przez co ktoś może przychodzić po włączeniu serwera, czy też nie ) > no i start. Czekasz chwilkę aż się załaduje, wybierasz postać i do grania;].

Opublikowano

Daj ss bo nie do końca rozumiem. Klikasz start i nic się nie wyświetla? Bez screena dużo nie pomożemy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ściągnij gamerangera, znajdź na liście roomy z grą diablo 2 i po prostu na nie kliknij. Grę uruchamia założyciel pokoju.

@Edit tuta nie znalazłem, gdzieś zniknął :D

@Down tak jak mówiłem grę załącza założyciel pokoju. Jak ty nim jesteś to po kliknięciu start powinno się pokazać okno wyboru postaci.

kutas z ciebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...