Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Mc Skinning 3D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dużo przyjaciół z Anglii i Niemczech więc postanowiłem z nimi współpracować i stworzyć coś przydatnego dla osób z premium. Może ktoś to zna bo jest to roczny projekt no i jako współtwórca wstawiam go tutaj. Od razu przepraszam za niedokładne tłumaczenie, ale z innej strony kolega wstawiał, a ja to trochę słaby tłumacz :D

mcskin3dTEXTmcforums.png

Aktualna wersja: 1.4 (7 maja 2012)

Filmik przedstawiający program:

Jestem już długo na scenie Minecraft, ale po obejrzeniu napływów redaktorów grafiki nie jestem bardzo zadowolony z nich, postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce i rozpocząć tworzenie programów dla Minecraft. Mój pierwszy program. Przedstawiam wam MCSkin3D: 3d w czasie rzeczywistym, inaczej edytor skórek dla Minecraft!

Zdjęcia z programu:

3d.png

2d.png

hybrid.png

Uwagi ...

MCSkin3D wymaga posiadania NET Framework 3.5. Linux i Mac port jest w pracach!

Program powinien być oczywiście, a z pewnością do żadnych ważnych rzeczy. Gdy w trybie aparatu, lewy przycisk myszy obraca aparat

podczas gdy prawy przycisk myszy (lub kółko myszki) powiększa - w trybie farby, prawy przycisk myszy obraca natomiast środkowy przycisk myszy zostaje powiększony.

Niektórzy sugerowali możliwości dla przyszłych wersjach:

- Napełnić wiadro

- Rozmiar pędzla

- Podgląd 3D na 2D edytorze ( Lub odwrotnie )

- Ewentualne wsparcie Mono, dla Linux / Mac użytkowników

- Wsparcie dla skór Folder (coś jak drzewo)

- Współpraca Malowania przez TCP

- Czyszczenie Super Kodu 2000

- Hałas

- Optymalizacja shortcutting narzędzie (lewy przycisk myszy na jedno narzędzie, kliknięcie prawym przyciskiem myszy na inny, przerzucić na inny, itp.)

- Wybranie narzędzia

- Block & mob wsparcia teksturowania

- HSV / HSL tab

- 2D wsparcia zoom mode

- Wiele skór importowania

- Zmiana koloru tła

- Posing

- Screenshot

- Wysoka rozdzielczość, wsparcie skóry

- Zewnętrzne wsparcie programu (podnosi na zmiany skórne)

- CMYK

Download:

Niezbędny .NET Framework v3.5

Program: MCSkin3D

Skan:

https://www.virustotal.com/file/4e56ba98184bdff83e3b9b4a0a8a46fa80cf3165af652e33730bbf2b5441df4c/analysis/

W razie problemów PISZCIE NA PW LUB W KOMENTARZU.

Program stworzony przez: EpicSides & Paril

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

Opublikowano

Ładnie opisane, ale brakuje najważniejszego: co to robi? Domyślam się, że chyba malowanie skinów... Nie oglądam, bo jestem na telefonie, a za Internet płacę...

Opublikowano

Ładnie opisane, ale brakuje najważniejszego: co to robi? Domyślam się, że chyba malowanie skinów... Nie oglądam, bo jestem na telefonie, a za Internet płacę...

Jak w temacie : Skinning .. czyli tworzy skiny maluje je. .. łatwy i prosty w użyciu :)

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...