Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Auto do 5500 bost

Koles.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, moze byc minimalnie wyzej, na razie podoba mi sie BMW Z4 GT3, auto ma jezdzic i wygladac :D

i od razu pytanie czy np takie auto które podasz bedzie lepiej jezdzilo niz te za kasy z gry np lexus lfa.

Opublikowano

Polecam Ci Porshe GT2 - obecnie najlepszy wózek.Dobre też są RTR-X i 911 GT3 RS.BMW Z4 GT3 było bardzo dobre przed wprowadzeniem tego patcha z klasami a teraz jest niestety trochę gorsze,fakt jeździ dobrze ale są lepsze wozy.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Strasznie nie lubie Porshe, a tego rtr x tył mi sie nie podoba, mozna go zmienic ?

Nwm, czy się da ale jeśli do 5500 to zapoznaj się z sesto elemento może ma troche za słabe nitro jak na elitę ale nadrabia przyspieszeniem i prowadzeniem.

Opublikowano

Nwm, czy się da ale jeśli do 5500 to zapoznaj się z sesto elemento może ma troche za słabe nitro jak na elitę ale nadrabia przyspieszeniem i prowadzeniem.

sprawdz jak ci się jeździ sesto na triner a potem ewentualnie kup :P ja jeździłem i nie kupił bym. za drogie i w porównaniu do takiego LFA tylko troche lepszy się wydaje.
Opublikowano

Nom dokladnie lekko lepszy od Lexusa LFA, musisz sobie sam wejsc na stronke world.needforspeed.com, i popatrzec jakie mają auta. Kup takie jakie ci się podoba i tyle:)

Opublikowano

My podajemy Ci autka dobre szybkie do wyścigow ale jeżeli Ci sie nie podobają to kup coś w twoim stylu to kwestia gustu kto co woli.Ja naprzykład kupiłem ostatnio Vantega bo mi sie strasznie podoba ale tez nie jest najgorszy.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

audi to z shifta np jest bardzo fajne a słabe, bmw m3 gts tez nawet, noi te z4 :D które bardzo mi sie podoba i niby dobre przyspieszenie na statach, corveta razora tez jest fajna, galardo policyjne tez ujdzie, te nowe lambo tez fajne ale za drogie, zabraknie mi ;D, czy moze poczekać az nowe dojda? ale to tez nie wiadomo kiedy, sam nie wiem ,ratujcie których z tych wiemionych, czy moze czekac

Opublikowano

Czekaj aż dodadzą wszystkie nowe samochody,bo później możesz żałować.A niedługo(może 4 września dodadzą dobre samochody za IGC,a nie będziesz miał części do niej)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...