Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 ważne pytanie (CQ)

p3p3PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie kupiłem Battlefield 3 Walka w zwarciu . Wcześniej zakupiłem normalnego BF3 i przechodząc do sedna sprawy , mój battlefield nie działa na serwach PB ( NaN NaN ) . Odrazu oznajmiam że nie używałem żadnych pieprzonych haxów na moim koncie gdyż gra była dla mnie zbyt cenna.. Jednak nie wiem jak się od tego odwołać :/ Czy jeżeli nie mogę wejść na zwykłym BF3 na praktycznie 90% serwerów to po wprowadzeniu kodu z dodatku CQ także nie będę mógł wchodzić na serwery CQ ?? Czekam z tym kodem i nie wiem czy warto ryzykować , ktoś kto się zna , proszę z całych sił o w miarę szybką pomoc . Jeżeli ktoś wie jak krok po kroku odwołać się od kary (NaN naN) byłbym również wdzięczny . Za każda sensowną pomoc daje + i max za profil ! POZDRAWIAM

HALA MADRID !!!
Opublikowano

No a co z tym dodatkiem ? Jak nadal bede miał zbanowany ten bf3 normalny na serwach PB to też nie pogram na dodatku na serwach z PB??

HALA MADRID !!!
Opublikowano

Tylko właśnie mam nowego kompa i jest w trakcie instalowanie BF3 więc jak zainstaluje go teraz to logi z PB będą te same co wcześniej ? Możesz podać gg ? :)

HALA MADRID !!!
Opublikowano

Nie będą te same, gdyż logi tworzą się na bieżąco, jeżeli wcześniej nie miałeś ich włączonych to się nie zapisały. Nie, nie używam GG w sprawach forumowych problemów. Wybacz.

Opublikowano

jak nowy komp i instalujesz BF3 dopiero to chyba pierdzącego bustera nie masz? to musisz pobrać i dodać bf3 i spatchowac. mysle ze moze pomoze, NaN NaN to glupi błąd, gdybyś byl zbanowany za haxy miałbyś zupełnie inną wiadomość.

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Googluś ile razy było problemów NaN NaN i za każdym razem user który podawał swój GUID miał perma? ^^

Podaj swój GUID, a zobaczymy czy masz bana,

Opublikowano

Googluś ile razy było problemów NaN NaN i za każdym razem user który podawał swój GUID miał perma? ^^

Podaj swój GUID, a zobaczymy czy masz bana,

zdarza się ale zazwyczaj jak ktoś ma bana za haxy to wywala (podam pewnie błędnie bo nie pamiętam) coś w stylu banned player debilxd123(przykładowy nick) for 1200 minutes VIOLATION GAMEHACK bla bla

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...