Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co wybrać IS-7 czy E-75

zbigi97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

według mnie is 8 jest lepszy e 75 jest łatwym celem :) ale nie wiem bo nie grałem nimi tak mi się zdaje po tym co widzę na polu bitwy :D

Opublikowano

@Up

Tylko mu chodzi o tiery 9, z dziewiątych tierów E-75 jest królem to jadący bunkier, gdy wyrzuci się na top to królujesz, skątowany nie do przebicia.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak samo jak Flap E-75 KRÓL IX tierów, umiejętne kątowanie i nic cię nie rusza, od X też można wytrzymać ostrzał, sam mam ten czołg i wyśmienicie się nim gra, kolega z plutoniku gra IS-8 to robi mi za wsparcie, ma lepszą armatę ode mnie ;] Bo sam to duży wciry dostaje.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Radziłbym popatrzeć pod kątem X tieru , do którego się idzie ..... is-7 jest lepszy od e-100 więc warto się pomęczyć isem 8 ;)

World of Tanks Squad

;)

aqq_pl.png

Opublikowano

Radziłbym popatrzeć pod kątem X tieru , do którego się idzie ..... is-7 jest lepszy od e-100 więc warto się pomęczyć isem 8 ;)

Dla mnie IS-8 to nie meka lecz zabawa.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

IS 8 posiadam i polecam ;) Niski, nie trzeba kątować, super topowe działo i bardzo szybki

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Opublikowano

ja radze patrzec na X tier i tyle kto co lubi ja posiadam oba czołgi (E-100 oraz IS-7) i od siebie dodam ze IS-7 pozwala na wiele wiecej nizeli E-100 , czemu? ponieważ E-100 posiada potezne działo jednak ma kiepska penetracje i przebicie niektórych czołgów graniczy z cudem (pomijam złota amunicje)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...