Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kopią zapasową

kakaorp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra no więc mam taki problem że muszę zrobić kopię zapasową team fortess 2 bo jestem zmuszony odnowa instalować windows no i tak niemam w co wsadzić mam pen drive ale on pomieści tylko gdzieś 3gb macie jakieś pomysły bo nie chcę odnowa instalowac tf2 10gb niewiem czy w dobrym dziale pisze ale to jest naprawde pilne dzieki

Opublikowano

Hmmm. Ja z moim internetem 2mb/s pobierałem TF'a 5godzin max. (na noc włączyłem) :) Moim zdaniem nic nie musisz kopiować itp. Ponieważ wszystkie infromacje, wszystkie twoje itemy itp. przechowywane są na twoim koncie Steam. Więc raczej nie ma potrzeby robienia kopii zapasowej TF'a.

1356746888-U334301.png

Opublikowano

ja mam 54mb/sec i mi się w niecałe 2h pobiera . a co do ciebie,jak masz płyty to zgraj na kilka po kilka folderów a potem złożysz do kupy :P

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

ja mam 54mb/sec i mi się w niecałe 2h pobiera . a co do ciebie,jak masz płyty to zgraj na kilka po kilka folderów a potem złożysz do kupy :P

ja mam net 1mb/s napisalem 120kb/s poniewarz z taką mi realnie pobiera ty gdybys mial 54mb/s to w w kilka minut by ci sie pobrało
Opublikowano

no to właśnie o tym mówie zaraz mi sie pobierze nero jak będą problemy bo mało znam się na tym programie dam znać

Opublikowano

ja mam 54mb/s net a pobiera mi 550+kb/s :P

Internet 54mb/s - 6.750kb/s pobierania

550kb/s pobierania - 4-5mb/s internetu

Coś oszukujesz.

@Topic

Mam taką samą prędkość internetu co ty , zostawiłem na noc TF'a do pobrania i na następny dzień już grałem, bo się już pobrało.

1308908520-U361982.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...