Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kolegą

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem z kolegą. Opiszę w skrócie cała historię. Pierwszy raz zobaczyliśmy się na torze crossowym dwa lata temu, jak jeździliśmy tam razem, ja na crossie on na quadzie. Potem nasi ojcowi zaczęli się kumplować, teraz często jeżdżą razem po hałdach itp. On też mnie polubił. Ja też całkiem go lubię ale jest troszkę upierdliwy. Zaprosiłem go do gry World of Tanks, spodobało mu się, wiadomo ja gram dłużej mam lepsze czołgi, to teraz prawie codziennie mógłby do mnie przyjeżdżać. Nie tylko z powodu gry, no ale tak ogólnie. Ale mam już tego dość! Proszę, poradźcie mi co mam zrobić, żeby on mnie tak nie męczył? Zarazem tak, żeby nie wyszło tak głupio, że go nie lubię mam go w dupie itp. Czasami mówię, że się źle czuję, jadę na basen, muszę posprzątać, jadę gdzieś czy coś, no ale przecież nie mogę tak codziennie mu mówić. Jest nadzieja, że jak zacznie się rok szkolny to da mi trochę spokoju, no ale jeszcze trzy dni wolnego zostały (poniedziałek to tam się nie liczy).

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jak dla mnie szczerość to podstawa.

Zamiast kręcić powiedz wprost, że jest męczący.

Powinien zrozumieć. Jeśli się obrazi, to znaczy, że nie jest wart twojego zachodu.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Tak trudno powiedzieć temu koledze, że nie masz ochoty się z nim zobaczyć i tyle?

Jak Cię lubi i szanuje to zrozumie to - jak nie to dupa a nie kolega jest.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Tak mógłbym ale nasi rodzice się dobrze znają, poza tym jego tata jest naprawdę miły, też go lubię, więc nie mam serca mu tak wprost powiedzieć "Jesteś męczący. Daj mi spokój, nie dzwoń ciągle do mnie i nie przyjeżdżaj do mnie".

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Wnioskuje po twojej wypowiedzi, że po prostu nie masz jaj.

W takim razie wykręcaj się, że coś Cie boli, musisz wyjść, nie możesz itd.

Sam sobie taki problem zwalasz na głowe, ale cóż ...

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Powiedz mu że cie wkurwia i żeby spierdalał z twojego życia

100% skuteczności

Gdyby jednak takie rozwiązanie ci nie odpowiadało to może wyjaśnij mu sprawę , jeżeli nie zrozumie zawsze pozostaje opcja wyżej

Opublikowano

Opis postaci biorących udział w scenie: (T)y i (O)n.

T: Cześć On, słuchaj mam sprawę.

O: Witaj Ty, co Cię trapi?

T: Możemy od siebie trochę odpocząć, chcę mieć trochę czasu dla siebie.

Teraz są dwie opcje:

1. O: NIENAWIDZE CJE< JESTES GUPI.

2. O: Okej, rozumiem Cię, byłem zbyt nachalny.

KTO NIE RYZYKUJE NIE MA.

ew. możesz po prostu dalej chować się za wymówkami :<

Opublikowano

Dobra, rozumiem że muszę to załatwić wprost. Dobra, dzięki macie lajki. Poczekam do roku szkolnego, jak nadal będzie mnie tak męczył to powiem mu że trochę muszę od niego odpocząć, a więcej czasu na szkołę poświęcić (raczej komputer :rolleyes: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...