Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poziomy Mistrzowskie.

Gość SynekMTG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TEBSZ1VHMLHO1345192003625.jpg

Poziomy Mistrzowskie, dodatkowe, nie dawno dodane możliwości rozwijania swojej postaci do aż 100 lvl'a mistrzowskiego!

Aby zdobyć jakikolwiek taki poziom potrzebujesz posiadać 60 lvl którejś z pięciu klas do wybrania w grze.

Nagrodą za każde wbicie lvl'u jest plus do dropu złota oraz dropu magicznych przedmiotów. MF i GF wzrastają o 3% co każdy poziom oraz 3 głównej statystyki postaci, 2 witalności i po 1 reszty.

Poza tym, po zdobyciu 10 poziomów mistrzowskich, portret twojej postaci w grze uzyska nową, wyróżniającą się ramkę, która oznaczać będzie stopień progresji w systemie poziomów mistrzowskich. Twój poziom mistrzowski również będzie widoczny dla innych graczy w każdym miejscu, gdzie pokazany jest poziom normalny.

ZJ0VA5JB596Z1345190980449.jpg?v=1

Setny poziom wygląda naprawdę dobrze :)

Pod napływem wiadomości od graczy informujących autorów o nudności gry po wbiciu 60 poziomu, Blizzard pracował nad tym właśnie projektem.

Wszedł on nie dawno w życie i myślę że większość osób jest z tego zadowolona :)

25T6PGIWIJDJ1345190934069.png?v=1

Jeszcze jedna rzecz. Twój pasek doświadczenia zmienia się z koloru żółtego na ciemno niebieski. Pasek będzie tej barwy do ostatniego, setnego poziomu.

Wiadomości od Blizzard'a:

Podczas prac nad aktualizacją 1.0.4 przychodziły nam do głowy najróżniejsze pomysły na ulepszenia w Diablo III. Część z nich już pewnie znacie, jak na przykład ogólne zmiany w systemach gry, świetne wzmocnienia przedmiotów legendarnych czy ulepszenia barbarzyńcy, łowcy demonów, mnicha, szamana i czarownika. Cały zespół połączył siły, aby w tej aktualizacji zmieścić jak najwięcej emocjonujących zmian, a jedną z nich, o której chciałbym dzisiaj opowiedzieć, jest system poziomów mistrzowskich.

Podczas prac nad wersją 1.0.4 zastanawialiśmy się przede wszystkim nad dwoma kwestiami: co zrobić ze znajdowaniem przedmiotów magicznych oraz co można zaoferować graczom na 60 poziomie doświadczenia, których nie zadowala polowanie na przedmioty, by dać im dodatkowy cel w grze. Na pewno wielu z was pamięta nasz wpis z różnymi propozycjami zmian w zakresie mechaniki zmieniania zestawu sprzętu do znajdowania przedmiotów magicznych oraz naszymi ogólnymi przemyśleniami dotyczącymi tego, na ile satysfakcjonująca jest gra po osiągnięciu maksymalnego poziomu doświadczenia. Zanim przejdziemy do szczegółowego omówienia nowego systemu, przyjrzyjmy się trochę dokładniej wspomnianym dwóm głównym zagadnieniom.

Resztę opisałem troszkę w skróceniu wyżej żeby tyle nie czytać.

Wszystkie wiadomości biorę z:

http://eu.battle.net/d3/pl/blog/5691269

Jeżeli coś pominąłem, proszę o powiadomienie.

@Down itemów nie będę dodawać. MF i GF wyskoczyło mi z głowy. Dzięki, dodane.

Opublikowano

Mogłeś wspomnieć, ze MF i GF wzrastają o 3% co lv, oraz 3 głownej statystyki 2 witalności i po 1 reszty.

Mi demon hunterem na 100lv wzrośnie aż o 300dexa oraz 300% mf i gf.

Dobrze było napisać o sygnecie leoryka, secie caina oraza rubinach w hełmie.

Pierscien od 20 do 30% exp.

Set caina majac 3 czesci 30% exp.

Rubin za 20mil 31% exp.

5stacków MF 75% exp.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...