Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

raftTer [FreeBuild] [Dedyk] [NoWL] [PvP] [NoPremium] [5 slotow][Niedługo mody]

grzesiu3203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G.png

strzalka.gifNazwa serwera: CraftTer

strzalka.gifIP serwera: s50.mineserv.eu:45181

P.png

strzalka.gifRodzaj Serwera: Freebuild

strzalka.gifHosting Serwera: Dedykowany

strzalka.gifPvP: 5

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzeta: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifSloty: 5

strzalka.gifBiala Lista: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifPluginy: WorldGuard, World Edit itp :D

strzalka.gifZałoga: HeadAdmin: Sadi37 REKRUTACJA:ON

D.png

strzalka.gifSzukasz serwera na którym możesz budować w mieście sklepy pixelarty i różne rzeczy ?? Znalazłeś taki serwer.

Na serwerze działke dostajesz TAM GDZIE CHCESZ

Wymiary dzialki 30x30. Niedługo na serwer zostaną wgrane MODY !!!

Jak będzie więcej graczy wchodziło serwer zostanie powiększony !!!

ZAPRASZAM DO GRANIA

Opublikowano

Haha bo padnę nie no teraz to przeszedłeś samego siebie mistrzu

Prawda o servie koleś zrobił serva i pisze że szuka budowniczych myślę sobie no co tam wbije i będę budował ok wbijam na server a tam Krater po tnt bo niby mapa była zbugowana i inną wygrywają pytam adma czy szuka Adminów na server on ze kasy potrzebuje jak dam dyche to będę adminem (jakiś test na znajomość komend zrobi 8S o.O ) napisałem mu że to wyłudzanie kasy i że ma chyba 10 lat że myśli że ktoś mu za sponsoruje serva z 5 slotami

dał mi bana za obrażanie admina wbijam drugi raz na server ( inny nick) pytam za co mam bana a on za obrazę admina było na spawnie napisane ale spawn zniszczyli (przypomnę wbiłem tam pierwszy raz to spawnu nie było tylko wielka dziura ) i dostałem kolejnego bana no gratulacje

Jeśli chcesz zmarnować czas i pośmiać się z administracji tego servera to wbijaj ale dobrze wam radzę poszukajcie innego servera

A i znając życie po przeczytaniu tego posta Amin servera będzie hejtował mnie z tego powodu że grałem krótko na serverze i że macie mnie nie słuchać ok

ja tylko piszę co zastałem obecnie na serverze jeśli się coś zmieni to ok super cieszę się ale jeśli nie to tylko potwierdzi się to co napisałem

Dziękuję Snickers1000 :P

Opublikowano

Up.

Zapytaj się wszystkich co byli na serwerze, że mapka była zbugowana i jak ty wchodziłeś to akurat miała być zmieniana. Jak ty wyszedłeś zaraz była nowa.

Wbiłeś na serwer nic ani witam ani cześć ani nic tylko odrazu daj mi gm i włącz white-liste -.-

Zaraz jak ci napisałem, że white listy nie włącze bo mi ludzi inni nie przeszkadzają to ty do mnie, żebym dał ci admina. Mówiłem ci, że admina nie dam bylo komu osobie którą 1 raz widzę i która mi rozkazuje. Poza tym mam już ekipe :

Ja headadmin, admin i znajomy który zajmuje się pluginami jeszcze nie wymyśliłem mu rangi do tego jeszcze 3 osoby będą jutro przechodziły test aby dostać siędo załogi (dojdzie tylko 1) a ty tak chciałeś admina więc ci napisałem, dasz dyche to dam ci admina inni są za darmo a ty, że nie znasz kultury to za dyche bym ci dał range Pr

Przeczytaj posty które są wyżej np detox wbił pograł i na gg napisał grzecznie czy dalej szukam admina i wysłał mi dłuuuuugą wiadomość o sobie ale ja wolałem aby zrobił test więc na serwerze dostał op przeszedł test i ma

Opublikowano

Nie wątpię że detox dobrze napisał o servie bo jest admem a dla kolegi od pluginów ranga technik powinna być

Aha i ja na pisałem czy szukasz admina to ja mogę być a ty że na razie nie jak server się rozkręci (finansowo) to zrobi jakiś test ok

napisałem żebyś zrobił ten test to ty że jak dam dyche to zrobisz ten test na adma

A zresztą poco ja tutaj piszę napisałeś swoje ja swoje mam nadzieje że server wypali a dla kolegi od pluginów ranga technik

Narka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...