Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie moge zainstalować gry

200Qba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie moge zainstalować jej bo przed włączemiem pojawia sie że nie mam net framewor 3.5 chociaż to zainstalowałem

a i pisze że nie mam internet explorer chociaż go mam

Opublikowano

Daj ssy bo nie rozumiem nic z twojego posta. Zobacz czy firewall albo antywirus ci nie blokuje.

Ale jak mówiłem, screeny poproszę ;)

Rozumiem, że masz windows 7?

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Odinstaluj tego .net framwerok co masz i zainstaluj tego.

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=21

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętaj, że po instalacji Net.Framework należy ponownie uruchomić system, by zmiany się zapisały.

Jeśli po instalacji nie wykonujesz tej czynności, to wiadomka, że będzie wyskakiwać ten komunikat :D.

91041133664860587265.png
Created by

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Jak widać jestem nowy i odrazu podepnę się pod temat. Mianowicie mam podobny próbłem co kolega, przu prubie instalacjii(ściągnięcia) Ghost Recon Online włancza się Internet Explorer po czym ładuję się strona "ubi.com" ale po chwili przelancza się na "ieframe.dll" i Internet Explorer się wyłancza.

Po chwili wyskakuje komunikat taki jak na screenie. Próbowałem już na wyłączonym antywirusie "Avast" ale nic to nie dało, mam też zainstalowany "McAfee AntiVirus Plus" który mam wyłączony od momentu pierwszego włączenia lapka bo za dużo rzeczy mi blokował bez powodu.

Przy pierwszej prubie instalacjii GRO wszystko było dobrze, program instalacyjny zaczą sciągać pliki potrzebne do instalacjii ale na 3% proces się zatrzymał i zawiesił komputer nie wiedzieć dlaczego.

http://img13.imageshack.us/img13/254/bladinstalacighostrecon.png

Mam Windows 7 Home Premium, Service pack 1, Net Framework 4.0 Client Profile i Internet Explorer 9 więc teoretycznie powinno grać gdyż braciak u siebie na kompie ma tego samego Frameworka i Explorera tylko System ma windows 7 Professional i u niego bez problemu gra zaskoczyła.

Proszę o szybką pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...