Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] bład przy łączeniu

Drag™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu coś robią czy tlyko ja mam błąd ? Wczoraj po aktualizacji już smigałem dziś odpalam i dupa .. Hacki i boty odpadaja jeszcze się w te gówna nie bawiłem .

bladlr.jpg

x2n.png

Opublikowano

Z tego co wiem,to na Chicane coś się znowu stało i trwają konserwacje,bo serwer działa tylko coś robią na nim.Trzeba czekać bo sami nic nie zrobimy.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Wczoraj mieli tak poważny problem,a dziś kolejny,coś im się pierniczą te serwery.Teraz czekamy na włączenie.Może spowodowane to było że więcej hackerów było na tym serwie - a było więcej.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

nie no oni teraz beda robic aktualizacje co jakis czas dlatego ze duzo osob jezdzi na citach nie dziwie sie sam sie wkur... owszem jezdzilem na citach ale w poscigu na jednego gracza a nie zeby kogos wku...ia. teraz wylaczyli APEXA tyle odemnie :)

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...