Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Reinor

Ajhaad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że Reinor nie ma swojej prezentacji na MPC proponuje wszystkie rozmowy o serwerze zawierać tutaj.

No więc, jak wam się gra na serwerze?

Opublikowano

Nigdzie nigdy nie pisało 4fun.. Od zawsze miał być to Medium, przynajmniej tyle się dowiedziałem przed startem z ts3 i zapowiedzi

@EDIT

Serwer przyciąga mase ludzi, np teraz jest 1600 online, administracja planuje 6CH otworzyć ;)

Czesto walka o spoty na v2/BO czy metki w red przypomina mi PLa ;D

Opublikowano

Nie wiem czemu nie ma prezentacji na mpc.. Założę się że doszło by z 300-400os gdyby ona tu była..

Jako że jej niema, dyskusja jest jak najbardziej na miejscu.

(Może Administracja ma podejście do tego serwera jak do Balmory: Prezka - Nie, Dyskusja - Tak)

// Ja już ściągam clienta, bardzo dobry download. Ściąga mi się po 90-114kb/s, a inne serwy śr po 40-70kb/s ;)

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Nie wiem czemu nie ma prezentacji na mpc.. Założę się że doszło by z 300-400os gdyby ona tu była..

Jako że jej niema, dyskusja jest jak najbardziej na miejscu.

(Może Administracja ma podejście do tego serwera jak do Balmory: Prezka - Nie, Dyskusja - Tak)

// Ja już ściągam clienta, bardzo dobry download. Ściąga mi się po 90-114kb/s, a inne serwy śr po 40-70kb/s ;)

Hmm jak kiedyś rozmawiałem z administratorem na forum to mówił że prezki nie doda na mpc bo to zbiór hejtu i kłamstwa.

Nie ma się mu co dziwić bo ma rację, sam bym tak zrobił.

Zresztą nie musi dodawać, bo oni sami robią reklamę np w dziale problemy o hacki na reinor itp. zobacz ile tam osób gra :P

Opublikowano

Moje zdanie na ten temat jest takie...Server no może i fajny gdyby nie ta administracja do której piszesz z ważnym problemem ale i tak ci nie odpisze...Duża ilość noobków napiszesz coś głupiego na czacie odrazu zostajesz wzyzywany itd...Nie polecam -.-.

Opublikowano

UP ale to standard.. Myślisz że ile z tych 1700os jest pełnoletnia bądź ogarnięta?

A co do administracji hmm, na serwerach np. Vanesia gdzie gra z 200-300os tam Admin mi odpisuje.

A tutaj gdzie gra prawie 2000os, i na dzień pewnie spami mu setka gimbusów które chce eq, to Ja się nie dziwie..

Najlepiej jakby umieścili na stronce support/opcje ticketów.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Serwer Przyjemny fajnie się gra mam 86 Smoka co by tu mówić działa bs bo działa ;d , Bugi ale zgłasza się na ts3 . Szkoda tyyko , że co jakiś czas logowanie pada.

2aak0sz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...