Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ultra części

DobeRmanRGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Sprawdziłem TuT na temat dropu przedmiotów gdzie one dropią ale ale jednak to już chyba nie działa bo dropie cały dzień i nic. Mam 19 lvl macie może jakieś mapki na których dropią ultra częśći ?

Opublikowano

Siemka. Sprawdziłem TuT na temat dropu przedmiotów gdzie one dropią ale ale jednak to już chyba nie działa bo dropie cały dzień i nic. Mam 19 lvl macie może jakieś mapki na których dropią ultra częśći ?

Nie sugeruj sie takimi rzeczami, drop jest losowy, wiec wszystko moze Ci wszedzie polecic, zalezy od szczescia.

xfz40l.jpg

Opublikowano

To nie ma nic do znaczenia,bo to jest już nie aktualne,to działało kiedyś już dosyć dawno,a teraz to już zależy od farta,bo części dropią losowo.Jednak zależy od pozycji na mecie i od czasu przejazdu - ale to nie zawsze.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Czesci ultra juz nie dropi..

Z tego co wiem to jak ktos mial 50lv przed wprowadzeniem czesci dostal komplet 3x ultra czesci do magazynu bo np jak mialem ;]

Opublikowano

Czesci ultra juz nie dropi..

Z tego co wiem to jak ktos mial 50lv przed wprowadzeniem czesci dostal komplet 3x ultra czesci do magazynu bo np jak mialem ;]

Powiem ci że dropią cały czas ostatnio na HS silnik 17 ,9 dropnełem :)

nfsw_DEAVXXXE.png
Opublikowano

chlopie ja w 6 dni wyjebalem 500 wyscigow i spadlo mi 3 ultra 7 pro i 3 wyscigowe wiec raczej rzadko w huj leci, trzeba miec farta, no ale co do tablic neonow szyb kol lowering kitow to inna sprawa z kazdego typu mam po 20

ftwsignatur.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...