Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja plików ipa. na Ipad

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kolega mi ostatnio podrzucił paczkę gier na Ipada. Wszystko jest tam w rozszerzeniu ".ipa.". Wszystko fajnie tylko nie mogę tego wgrać. Chciałem przez Itunes bo on wykrył te pliki jako aplikacje ale jakoś ich nie instaluje po uruchomieniu. Następnie wrzuciłem plik na hosting dropbox , żeby pobrać od razu na urządzenie ale to bez skutku ponieważ przeglądarka Safari pisała , że nie można pobrać tego pliku. Później spróbowałem przez Opere ale po otwarciu linku w Oprze , 3-5 sekund później otwiera się Safari i nie można pobrać tego pliku. Jak mam to wgrać ? Pomocy !!!

Opublikowano

Pewnie musiałbyś zrootwać ipada.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

A nie ma innego sposobu. Konieczne jest robienie Jailbreak'a ?

Opublikowano

A nie ma innego sposobu. Konieczne jest robienie Jailbreak'a ?

Wątpię. Przynajmniej mi inna opcja nie jest znana, jednak musisz z tym uważać. Ja jak próbowałem to zrobić, to prawie rozwaliłem sobie sprzęt (nie wiem jak!) i oddałem do serwisu. Pójdź do jakiego sklepu z tym związanego. Zapłać 20 zł i po problemie. :)

Opublikowano

Wątpię. Przynajmniej mi inna opcja nie jest znana, jednak musisz z tym uważać. Ja jak próbowałem to zrobić, to prawie rozwaliłem sobie sprzęt (nie wiem jak!) i oddałem do serwisu. Pójdź do jakiego sklepu z tym związanego. Zapłać 20 zł i po problemie. :)

Chyba masz rację lepiej oddać to do serwisu niż robić to samemu ze świadomością uszkodzenia Ipada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...