Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wowik

Allenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam sprawe sciagnalem wowa z tego installwow poprostu wziolem product world of warcraft po sciagnieciu folder ma cos ponad 7.4 Giga i mam pytanie czy to wow z all dodatkami? realmist mam w data engb czy jakos tak czyli tak jak powinno byc w wtlk i mam patcha odrazu prawie najnowszego 3.0 cos i chce mi sciagac do 3.2.0 1.7 Giga i chce sie dowiedziec czy to normalny wow czy z all dodatkami

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

teraz gdy chce wbicna serwer mam patcha 3.2.2 i gra zajmuje 11.4 giga gdy chce wbic na ten server hxxp://www.eternion-wow.com/ nie reklamuje serwa !! to pisze ze niemam wtlk data i mi wywala czy do loginu czy do exita mam wybrac i nic pisze jakbym niemial wtlk

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

Hmmm, u mnie WoW zajmuje 15gb. Domyślam się wiec, że nie masz zainstalowanego dodatku, jedynie patche, musisz ściągnąć dodatek waży około 7gb, nie pamiętam dokładnie i go zainstalować, bo masz jedynei patche, które pozwalają ci grać na podstawce i pewnie TBC, a na northrend juz nie masz wstępu.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

a jak moge grac na tbc skoro mam patcha 3.2.2 moge jakos go zdegradowac do TBC?

Opublikowano

Allenek nieda rady zdegradowac do TBC jedynie to najmneiszego patcha w Wotlku 3.0.2 chyba :

a tak to musialbys usunac wowa i zainstalowac jescze raz

30364378.png

Opublikowano

to nic nieda bo odrazu po zainstalowaniu mam patcha 3.0.1

Opublikowano
Allenek nieda rady zdegradowac do TBC jedynie to najmneiszego patcha w Wotlku 3.0.2 chyba :

a tak to musialbys usunac wowa i zainstalowac jescze raz

To tak jakbyś powiedział, że najmniejszą liczbą dodatnią jest 2...

Poprostu nie zainstalowales dodatku tylko patcha...

@up chyba razem z instalkami

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

niemam instalki sciagalem na 2 kompie i jest cale to z TBC chyba ale odrazu z patchem 3.0.1 sciagalem tym downloaderem i podzielilem pliki na 2 pltyty dvd i wypalilem i przezucilem na swojego kompa