Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Szukam spatchowanego pliku z late august patcha.

Rafcioext

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od paru tygodni, po każdym patchu (większym zresztą), mam problem ze ściągnięciem pewnych plików. Dla przykładu dzisiaj siedziałem całą noc tylko po to, żeby próbować ściągnąć 250-cio megabajtowy plik VObank_pl_PL.fsb z folderu RADS\projects\lol_game_client_pl_pl\managedfiles\0.0.0.73\data\sounds\FMOD. Za każdym razem launcher "ściągnął pliki" i podczas patchowania wypluł error o niestabilnym połączeniu internetowym lub braku miejsca na dysku (co jest zupełnie nielogiczne w obu przypadkach).

Dlatego proszę użytkowników mpcforum o pomoc oraz upload w/w pliku na dowolny serwis hostingowy. Za link dam oczywiście plusa, bo nic innego zaoferować raczej wam nie mogę :)

Proszę, aby pseudo-znawcy nie pisali tutaj, żebym przeinstalował lola lub go naprawił lub inne rzeczy, o których nie mają pojęcia... bo po prostu wiem, że już wszystkiego próbowałem i nie potrzebuję rad służących do nabicia posta.

Pozdrawiam!..

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano
A może antivir coś blokuje?

Nie mam antywirusa, zapora jest wyłączona.

Wystarczy ze zmienisz jezyk na angielski

Zmiana regionu oraz języka nigdy mi nie pomogła.

Tak czy siak - temat do zamknięcia. Plik został już uploadowany i nie muszę czekać na rozwiązanie problemu. Jeżeli ktoś będzie chciał link, proszę PW.

Pomogłem? Polub mój post :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...