Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Master yi-jak grać?

Master213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Od tygodnia gram masterem yi i chciałbym dowiedzieć się ktory jest lepszy pod ad czy ap.A jesli znacie jakieś dobre buildy to czy możecie je podać?:-)

Opublikowano

Jeśli jesteś ogarnięty, jak część ludzi na moim poziomie 1,3k+ To AP możesz niszczyć każdy TF swoim Q, bo za każdego kill'a w TF z włączonym ulti masz cd 100%.

Opublikowano

@UP nie chwal się jaki to jesteś "proo"...

Build jaki ja stosuje to: Berserki, Widmowy tancerz, Ostrze nieskończoności, Widmowy tancerz, Krwiopijca, Ewent. trzeci Widmowy tancerz / sytuacyjnie

Zawsze zapuszczaj E + Q + R i lecisz za gościem i go bijesz.

Game Over

Opublikowano

@UP Jebłem z tego buildu..

Ap - na mida tylko gdy nie mają dużo cc

Ad - do jungli

Byle ignite Ci przeszkodzi w medytacji, a ignite'a bierze chociaż jedna osoba. AP Yi to totalny niewypał, więc jak chce się cokolwiek zdziałać, to bardziej buduje się go jako pure AD (glass cannon), lub hybrydę ad/ap. A AP Yi nadaje się również do jungli, tak samo jak AD Yi na topa (i chociaż pokonuje taką irelię).

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

@UP Jebłem z tego buildu..

Ap - na mida tylko gdy nie mają dużo cc

Ad - do jungli

Mogę spytać jaki ty build stosujesz? Mi jakoś z tym gra się dobrze. Co w nim ci się nie podoba?

Może hybryde zrobić jak myślicie?

Hybryda to zły pomysł.

Game Over

Opublikowano

Hybryda raczej nie wypali . Spróbuj zagrać AP Yi i AD . Zobacz co według Cb lepiej się sprawuje i tak graj ;p

Opublikowano
Mogę spytać jaki ty build stosujesz? Mi jakoś z tym gra się dobrze. Co w nim ci się nie podoba?

Kiedyś grałem YI, teraz nie gram więc nie podam buildu.

Dodatkowo w twoim buildzie 0 survi?! Chyba że grasz na 10 lvl i sobie ludzie nie radzą na takiego :>

Byle ignite Ci przeszkodzi w medytacji, a ignite'a bierze chociaż jedna osoba. AP Yi to totalny niewypał, więc jak chce się cokolwiek zdziałać, to bardziej buduje się go jako pure AD (glass cannon), lub hybrydę ad/ap. A AP Yi nadaje się również do jungli, tak samo jak AD Yi na topa (i chociaż pokonuje taką irelię).

Lol to co że mają ignite? Skoro na 13 lvl sie healem po 250 przez xx sekund a to ma 35 sek cd.. więc ignite wiele nie zdziała ;).

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...