Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]odnowienie serii

jakubj01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Nie musicie się martwić o utracone serie zbierania diamentów

"Twórcy NFSW wiedzą, że ciąg Poszukiwania Skarbów to ważna sprawa, a wielu graczy nie było w stanie podtrzymać swojej serii z powodu problemów z serwerami. Mamy przyjemność ogłosić, że wszyscy będą mieli szansę na odnowienie swojej serii.

Kiedy to tylko stanie się możliwe, ?Odnowienie serii Poszukiwań Skarbów? będzie darmowe dla wszystkich! W piątek rano albo po południu gra zostanie uaktualniona tak, aby przez ograniczony czas koszt odnowienia wynosił 0 SpeedBoost.

Informację o wprowadzeniu darmowego odnowienia opublikujemy na naszym profilu Facebookowym."

info z facebooka NFSW

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

nikt jeszcze nie odnowił sobie ciągu poszukiwania skarbów? ktos cos wie na ten temat o ktorej to bedzie i jak dlugo? bo juz puzno i zaniedlugo mnie nie bedzie a nie chce od nowa nabijac dni -,-

Opublikowano

nikt jeszcze nie odnowił sobie ciągu poszukiwania skarbów? ktos cos wie na ten temat o ktorej to bedzie i jak dlugo? bo juz puzno i zaniedlugo mnie nie bedzie a nie chce od nowa nabijac dni -,-

niestety na facebooku jeszcze nic nie ma o tym.....
Opublikowano

@up

co się stało ?!

Edit:

O_O OMG ale zjebali ...... 3\4 samochodów ładuję się mój skin pojazdu.....

Co za gówno...

Opublikowano

"Obiecane darmowe odnowienie serii już zostało wprowadzone do gry. Przez ograniczony czas, cena wznowienia przerwanego ciągu Poszukiwania Skarbów będzie wynosić 0 SpeedBoost."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...