Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]PzIV

Perex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o badanie to ja go badałem tak: Działo 7,5cm >> Gąsienice >> Silnik >> Działo 7,5 cm >> Silnik >> Wieża >> działo 7,5 Cm >> VK (H). Co do grania, to ten czołg jest trochę za malo mobilny, żeby toczyć walkę kołową z np. Tigerem czy też KW-1, dlatego polecam kampić się w krzakach, a jak jest się z grupą czołgów to można grać "normalnie". Pierwszymi działami mało zdziałasz, dlatego polecam celować w gąsienice (jeżeli przeciwnik jest przodem do cb), w silnik / Gąsienice (jeżeli przeciwnik jest bokiem) lub w tylko silnik (jeżeli wróg jest tyłem). Jeżeli wrogi czołg jest po kątem, to jest duże prawdopodobieństwo na rykoszet (jeżeli grasz pierwszymi działami), dlatego cceluj w te koła zębate co są w sprzodu i styłu gąsienicy :)

Opublikowano

Nie rozumiem was.. ja w wot-a gram 4FUN i nie pytam co chwilę "Jak wbić x expa"

Na Pz4 mam chyba już z 400 czy nie wiem czy już 500 bitew jest to mój "creditmaker"..

Po co ten pośpiech ?? Jak nabić 40k exp-a ?

Grać !! Też mi pytanie.. GRAĆ.

Rozumiem pytanie.. "Jak dobrze grać Pz4", ale jak nabić.. boże

Z nieba ci to nie spadnie. Nie myśl, że tylko na ciebie najeżdżam ale mówię też do reszty podobnych ludzi.

Powodzenia w grze i Pozdrawiam! ;D

x

Opublikowano

Zaacny to dobrze powiedział, ten czołg jest sam w sobie zajebisty, ja nim gram dla zabawy i kasy to po 300+ bitwach odblokowałem wszystko (Może to było wcześniej nie pamiętam)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up

Weź wyjdź, t28 to czołg tieru 4 i ma do odblkowania KW-1 za 13k expa, a na PzIV do odblokowania dwa czołgi po 26k expa

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@2UP, no nie, t28 to amerykański TD tieru 8 ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Jakies 100 bitewek starczy aby wszystko odblokowac, to jeszcze zalezy czy z premka, czy bez?

Zaacny to dobrze powiedział, ten czołg jest sam w sobie zajebisty, ja nim gram dla zabawy i kasy to po 300+ bitwach odblokowałem wszystko (Może to było wcześniej nie pamiętam)

Na premce czy bez?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@Up

Oczywiście że bez, jak już nie raz wspominałem nie mam premki i nie będę mieć.

BTW

Można składać podanie na KidModeratora,bo zostałem przed chwilą zdegradowany przez kochanego RMCF Nie, jeszcze nie można :)(Oban19)

@Flap

Dobra jeszcze nie można ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up

Weź wyjdź, t28 to czołg tieru 4 i ma do odblkowania KW-1 za 13k expa, a na PzIV do odblokowania dwa czołgi po 26k expa

Chyba chodzi Ci o T-28 Mi natomiast chodziło o T28 na którym jest ok ponad 250 k expa z samego działa i t95

Opublikowano

no przod ma ładny co do PzIV nie opłaca się już w nią iść a mianowicie dla tego że idzie niby nerf na nią

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...