Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Samochód za boost

FrenczFarmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema czy jak kupie ten samochód to on będzie na stałe czy na ileś dni ?

I czy trzeba miec jakiś poziom kierowcy czy mozna na każdym ?

http://scr.hu/9v4/mw6cq

Proszę o szybką odpowiedz

Opublikowano

SIema czy jak kupie ten samochód to on będzie na stałe czy na ileś dni ?

I czy trzeba miec jakiś poziom kierowcy czy mozna na każdym ?

http://scr.hu/9v4/mw6cq

Proszę o szybką odpowiedz

Na zawsze jak samochód jest na wynajem pisze obok ceny jego taka zielona ikona ze na wynajem, ale prosze Cie nie kupuj tego auta ona zalicza sie nie do najlepszych lepiej kup sobie jakies porsze 997 gt2 niż te audi bo tylko te 2k bostów stracisz

Opublikowano

Ja mam dopiero 5lvl kierowcy a jak patrze to 25 lvl'e + mają x2 gorsze auta niz to tak samo widzialem 40 lvl z słabszym autem

Ja mam 24lv i silvie na sklepowych częściach i objeżdżam 30lv z evo X, Skylinem, Caymanem itp.

Ja czekam aż wyjdzie Carrera GT i Lambo Murcielago LP 670-4 SV, jeśli będą za drogie (8k SB) i 911 GT2 (997) nie będzie za bardzo odstawiać to kupie GT2, gdyż to jedyne Porsche w tej grze (prócz carrery rsr3.0 i 959) które lubię i ma okazyjną wręcz cenę (4700 SB z wyścigowymi partami u dilera).

Jeśli wolisz żeby auto dobrze się prowadziło to weż M1 PROCAR lub RTR-X ew. Sesto ale ono ma słabe nitro i 911 GT3RS.

Opublikowano

Frencz, jeśli sugerujesz się, że auto za więcej SB jest prawdopodobnie lepsze to prawie masz rację ale tylko prawie bo jest jeden wyjątek mianowicie Porsche 911 GT2 jest tańsze od GT3 RS COP o całe 900 SB (oczywiście u dilera bo w boost store jest za 4600 gt2 ale bez wyścigowych części) a jest szybsze, lepiej przyspiesza, no może ciut gorzej się prowadzi ale póki nie wydadzą Carrery GT czy nowego Lambo (tak na marginesie wie ktoś kiedy one wyjdą??) to wg mnie jest to aktualnie panujący król.

Jeżeli kierujesz się wyglądem to wybierz co ci się podoba (nie mówię że Aston jest zły).

Opublikowano

Nie ma po co kupywac auta za sb.

Za 2.000.000mln$ masz Lexusa ktory nawet na profesionalnych/wysigowych cisnie wszystkie auto za sb;p

Opublikowano

Nie ma po co kupywac auta za sb.

Za 2.000.000mln$ masz Lexusa ktory nawet na profesionalnych/wysigowych cisnie wszystkie auto za sb;p

1. Lexus jest za 1.8mln a nie za 2.000.000mln czyli wg cb kolo 2 bilionów (wiem że to bład ale trochę mnie śmieszy- nie miej mi tego za złe).

2. Jeśli ma kasę i chce auto za boost to niech kupuje.

3. Moim skromnym zdaniem Lambo LP640 jest też dobre za IGC (1.7mln$), a Lexus jest za IGC tylko do następnej rotacji czyli do 4.09 (najbliższy wtorek).

Opublikowano

Po pierwsze lexus jest za 2 miliony a nie za 1.8 i nie wprowdzaj ludzi w błąd.Wiekszośc aut za boosty jest lepsza niz za igc tak to juz jest.Jeżeli chce auto za bosty to mu doradzimy.Lepszym wyborem bedzie to gt2 ałbo rtrx.Jak wezniesz astona to tez dobrze bedzie.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Po pierwsze lexus jest za 2 miliony a nie za 1.8 i nie wprowdzaj ludzi w błąd.Wiekszośc aut za boosty jest lepsza niz za igc tak to juz jest.Jeżeli chce auto za bosty to mu doradzimy.Lepszym wyborem bedzie to gt2 ałbo rtrx.Jak wezniesz astona to tez dobrze bedzie.

Zgadzam się, jednak ja bym poczekał na wyjście Carrery GT jeśli będzie ze 6k sb to ją raczej wezmę jeśli więcej to GT2, no chyba że Carrera będzie tak dobra że będzie warto ją kupić.

Opublikowano

Jak testowałem Carerre to była cos na poziomie Murcielago,troche lepsza.Oby sie nieokazało ze bedzie tak jak z ccx ze kosztował 8k sb a jest do kitu.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...