Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy was też wkurwia to, że XBOX 360 po lekkim przechyleniu rysuje płyty?

NikojumperPL

Czy was też wkurwia to, że XBOX 360 po lekkim przechyleniu rysuje płyty?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy was te? wkurwia to, ?e XBOX 360 po lekkim przechyleniu rysuje p?yty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak coś zjebie z ankietą to prosiłbym o wsadzenie tego tematu do kosza. :O

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

Jesli przechylasz konsole wczytujac plyte to sie nie dziwie,ze Ci rysuje ;) Konsola Xbox360 jest zaprojektowana tak,aby dziala w pionie jak i poziomie,a nie zeby obracac konsola w trakcie gry.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Ja kiedyś jak włożyłem płytę z grą i podpinałem go do internetu to przesunołem go a gdy wyjąłem płytę to myślałem ze pandę :O

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Mnie to strasznie wkurza jak zepsułem sobie tak kilka płyt. Współczuję tym co mają tak z oryginałami bo mi na piratach jak się płyta za 5zł verbatim na której nagrałem coda zj*bie to jestem wkurzony :P

Opublikowano

Nie ruszajcie xboxem to nie będziecie tak mieć mi się jeszcze ani jedna płyta nie porsyowała, bo po co go mam ruszać jak gram. U mnie stoi w pozycji poziomej.

Opublikowano

Każdego ten fakt denerwuje.

Temat bez sensu, do nabijania postów.

Cls.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...