Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LFA vs GT3 911 RS

UkaEfiK_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam takie pytanie albo coś w tym stylu.

Ja mam LFA,przyśpieszenie 889,v-max 763,przedluzone nitro 66% (full) i moc nitro 24%

Koleś ma GT3 911 RS,przyśpieszenie 878,v-max 761,przedłużone nitro i moc nitro ok 28%

Jakim do cholery cudem on z nitrem pojechał 375 km/h a ja 335km/h,jest tylko 1 prosta na tym wyścigu żeby się mocno rozpędzić ale nie aż 375!!!

Jak to możliwe,oświećcie mnie

Opublikowano

Niektóre samochody mają super nitro. Tzn będziesz miał lfa z mocą nitro 50% a ktos 911 z 15% mocy a i tak będzie mniał mocniejsze nitro i szybciej pojedzie. Mój lfa ciśnie 385kmh

Edit: np. lp640 z 4 sek start i 50%mocy nitra na starcie rozpędzi się do 280 km/h . A niby lepszy leksus do 240km/h. ponieważ samochody nie mają takich samych nitr są lepsze i gorsze :)

Opublikowano

ja z 911 rs3 niemam problemu, na zakretach sie wbija w sciany te porshe a ja sobie legalnie hamulcami wjade i wygrywam

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

moje m3 gts za startu lapie 295 a potem na nitro do 384, lfa jest tak jakby dobry jezeli nie jedzie sie z doskonalego startu bo on sam sie rozpedza przyzwoicie, ale tak jak przed mówca niby nitro nietem ale samochód samochodowi nie równy i w tym tkwi problem. Moje M3 GTS jest w klasie A a mimo to i tak objeżdża klasę S...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...