Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak złamać sobie nogę rękę ?

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie jak mogę złamać sobie nogę albo rękę bo nie chcę iść do szkoły. Wiem były wakacje ale to dla mnie nie wystarczającą więc za pomoc lajki

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Nie trać zdrowia tylko dlatego, że nie chce Ci się iść do szkoły.Jedyni cierpią na ciężkie choroby a drudzy chcą świadomie odbierać sobie zdrowie.Ironia losu.

2 miesiące stykają.Oczywiście zależy jak kto je wykorzystuje na odpoczynek.Bez szkoły, ziomek nie będziesz mógł zdobyć zawodu.I z czego potem będziesz żył?

Opublikowano

Zlamanie reki juz lepiej przesuniecie kosci. Idz z kolegami na boisko, niech Ci strzelaja karne na sile a Ty wystawiaj sama dlon. Wtedy kosc strzalkowa Ci sie przesunie i 2 tygodnie gipsu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Człowieku, płakać mi się chcę jak to czytam. Przez ponad 4 lata włączyłem z łamliwością kości. Byłem faszerowany lekami, spędziłem dużo czasu w szpitalach i do tego miałem w Maju dość poważny zabieg. Aha, zapomniałem o ciężkich ćwiczeniach i rehabilitacjach .

Ty zamiast planować jak się połamać, ciesz się tym, że nie cierpiałeś w taki sposób jak ja.

9368_gold.png

Opublikowano

Załatw sobie imadło

imadlo-precyzyjne-125mm_45.jpg

Dalszej instrukcji rozumiem że nie potrzebujesz.

Z imadla za bardzo boli bo za wolno lepiej mlotkiem szybko i sprawnie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

No ale komu potrzebna szkoła? Przecież łatwo znajdę pracę, jestę gimbusę (tak wiem, sam nim jestem :unsure:) i wszystko potrafię, na wszystkim się znam. Rozumiem, że nie chcesz iść do szkoły, ale to takie straszne wstać na 8 rano? I tak ten rok ja cała reszta przeleci i nim się zorientujesz będą wakacje, które z resztą też przeminą w mgnieniu oka.

7m9a.png

Opublikowano

Koleś zamiast łamać sobie nogę to lepiej powięc jakie ty masz a starzy zapewne skierują cię do psychiatry ten za pewne stwierdzi że jesteś szajbusem.I trafisz do szkoły specjalnej a tam już pójdzie ci z górki.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

zabaw sie na ostro ze swoim malym :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano
Człowieku, płakać mi się chcę jak to czytam. Przez ponad 4 lata włączyłem z łamliwością kości. Byłem faszerowany lekami, spędziłem dużo czasu w szpitalach i do tego miałem w Maju dość poważny zabieg. Aha, zapomniałem o ciężkich ćwiczeniach i rehabilitacjach .

Ty zamiast planować jak się połamać, ciesz się tym, że nie cierpiałeś w taki sposób jak ja.

+1 i szacun dla Ciebie.

@top

ocet.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Siema mam pytanie jak mogę złamać sobie nogę albo rękę bo nie chcę iść do szkoły. Wiem były wakacje ale to dla mnie nie wystarczającą więc za pomoc lajki

Ja proponuje żebyś z ręką zrobił to samo co z mózgiem, a jak mniemam po zadanym przez ciebie pytaniu, efekt będzie tak samo dobry. Na poważnie, jakim to trzeba być kretynem, żeby celowo uszkadzać swoje cialo jeszcze za młodu po to, by nie spędzać ze znajomymi kilku godzin. Masz 14 lat, idziesz do gimnazjum i będziesz miał tam luz do czerwca, aż będziesz podwyższał oceny dwa tygodnie przed końcem roku. IQ buraka cukrowego przed obróbką.

Najlepiej to zaparz sobie ciepłej herbatki i pomyśl zanim znowu założysz taki temat, albo będziesz chciał zrobić z siebie kaleke.

Opublikowano

Ech co niższy rocznik to bardziej pojebany i leniwy.

W 100% zgadzam się z wypowiedzią Omka. Sam cierpię na częstą łamliwość kości, ale po złamaniu/skręceniu zawsze mój staw/kość jest coraz słabszy, więc wiem co to znaczy.

@ToP

Nie próbuj na siłe łamać kości leniu śmierdzący.

Opublikowano

zabaw sie na ostro ze swoim malym :)

B

W jaki sposob to spowoduje zlamanie nogi bo nie wiem ?

No bo przecież można spróbować bawić się swoim małym za pomocą nóg a się je za bardzo wygnie to być może się złamie nogę.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

1. Kup ocet
  2. Nalej go do miski
  3. Wsadź rękę do miski
  4. Odczekaj kilka minut
  5. Przypierdol ręką o krawędź biurka

HF&GL

Testowane ;_;

Opublikowano

Jak nisko trzeba upaść żeby pytać się "Jak się połamać?" i to w dodatku przed szkołą, takie Ci życie nie miłe skocz z okna z dziesiątego piętra nie będziesz musiał nic robić.

BTW i tak gówno zrobisz. Jakbyś chciał to już byś był połamany, a nie pytasz się na forum...

Zapomniałem dodać, ciesz się kurwa że chodzisz do szkoły, kiedyś przyjdzie Ci iść do roboty, trzeba będzie zapierdalać cały rok za marne pieniądze, a o wakacjach- zapomnij, tydzień, dwa urlopu i dalej do roboty. Teraz miałeś dwa miesiące wolnego, a ile jeszcze będziesz miał wolnego w roku szkolnym, święta i inne pierdoły...

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

No to tak jebnij glowa w sciane pare razy ale porządnie potem jeszcze raz dla pewnosci. Jebnij ręką o biurko a potem jeszcze pare razy tym pustym łbem żeby ci coś do tej głowy weszło.

Ale pewnie nie wejdzie to zostaje tylko skoczyc z

10 piętra wtedy nogi i ręce będziesz mial złamane na 100%.

Efekty uboczne skoku z 10pietra: mozesz przez przypadek sie zabic i wtedy będziesz połamany na dobre.

Ale co tam ważne ze nie będziesz musiał chodzić do szkoły!

Opublikowano

Nie będę nic mówił bo w tym temacie nie da się nic inteligentnego powiedzieć .Więc tylko ci powiem po co jak są lepsze opcje od łamania sobie ręki czy nogi możesz mieć w tym przypadku otwarte złamanie co może nawet zakończyć się zrośnięciem klasy F czyli praktycznie amputacjom nogi . Wiec nie lepiej iść do szkoły i nie płakać na temat że chce mieć dłuższe wakacje zdaj gimnazjum albo podstawówkę i Liceum i potem będziesz miał do października wakacje .

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...