Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadal blad podczas logowania

HCFY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no ja sie kur.... poszczele znowu to samo pierdo.... ide przed tv bo dzisiaj to chyba sobie nie pogram az szkoda gadac naprawili na 5 min najlepiej niech kur.... wylacza te serwery w hu... i niech ten caly smietnik wypier... na zlom czy ktos zna jakas strone aby wytawic im opinie na temat tej gry bo to sa jakies jaja aby naprawili to na 5 min jak maja jakies klopoty albo byl jakis atak hakerski niech napisza a nie wkur... ludzi

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

może hacków używałeś i masz bana ??!

podobno EA już dziś zbanwało ponad 1.600 userów tych co przesadzili z powerupami w wyścigu lub mieli po 500 dni.....

Opublikowano

może hacków używałeś i masz bana ??!

podobno EA już dziś zbanwało ponad 1.600 userów tych co przesadzili z powerupami w wyścigu lub mieli po 500 dni.....

nie wlanczalem zadnego haka

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

Apex nie działa, Chicane tak, nie wiem o co chodzi, ale z kolegami też chciałem pograć, a tu taka niespodzianka, mimo iż chwilkę wcześniej grałem.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

to dziwne spróbuj jeszcze za godzinkę lub pisz od razu do supportu że gra się tobie nadal nie wczytuję.....

na serwer cichane Eu normalnie sie loguje a na Apex EU jest to dziwne okienko a Wystapil nie okreslony blad Upewni sie ze serwery sa dostepne i sprobuj ponownie

Opublikowano

Ja na US nie mogę wejść . Nawet gdy odpalam gre to jest napisane ze serwery są wyłączone więc trzeba czekac

Opublikowano

może znowu coś zjebali i muszą naprawić bo teraz jak grałem na apex to nie mogłem zmienić lakierki bo wywalał błąd

Opublikowano

mi normalnie smiga tylko nie moge sobie samochodu obkleic bo pisze ze twoje zmiany w wygladzie nie zostana zapisane

ftwsignatur.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...