Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przeróbka

sebka32414

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem ponieważ kupiłem 3 miesiące temu xbox 360

Problem w tym że dopiero po miesiącu skapłem się że posiadam xboxa z 8 miesiąca czyli podobno nieprzerabialna

teraz pytanie do was czy znacie kiedy będzie można przerobić swojego X który jest z 8 miesiąca ? i prosiłbym w okolicy krakowa

pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To zelzy idz do najblizszego sklepu z Komputerami cb radia xboxy itp

Pokaz im xbox360 i ci powiedza moj kumpel tak samo bo musze ocenic jaki to xbox i jakiego dasha ma.

P.s:Sry alt nie dziala. :D

Opublikowano

Jesteś z Krakowa tak ? Wbij to PS Center na ul. Wadowickiej koło Elbudu, niektóre xboxy da się przerobić wiem bo u nich byłem i się pytałem, sam nie długo tam przerobie jak się moją ta bo też jest z sierpnia. Nazwa PS ale tam wszystko jest z xboxa prawie, polecam serwis tam kumpel kupił elite z przeróbka, aktualizował LT a drugi kumpel jakiś tydz temu narawiał tam spalonego elite co zrobili mu w 2tyg a mówili, że do 1,5 miecha ;p

Opublikowano

Jesteś z Krakowa tak ? Wbij to PS Center na ul. Wadowickiej koło Elbudu, niektóre xboxy da się przerobić wiem bo u nich byłem i się pytałem, sam nie długo tam przerobie jak się moją ta bo też jest z sierpnia. Nazwa PS ale tam wszystko jest z xboxa prawie, polecam serwis tam kumpel kupił elite z przeróbka, aktualizował LT a drugi kumpel jakiś tydz temu narawiał tam spalonego elite co zrobili mu w 2tyg a mówili, że do 1,5 miecha ;p

ok dzięki sprawdzę to :)

ok dzięki cris813 sprawdze mam nadzieje że dadzą rade

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie zepsujesz zdejmując panel (chyba że zrobisz to nożem itp.) rękami normalnie zdejmij przedni panel i sprawdź kolor kabelka

68951505.jpg

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...