Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Help ;/

-Pain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem mianowicie gram sobie gadam z klanem na ts'ie ewentualnie na skype i po grze ( po ruletce ) i po tabeli wyników zamiast normalnych ikon "ready modification gun emporium itp" są szare i nie da sie na nie kliknac niby to moze byc problem z netem jezeli dobrze czytalem ale mnie z ts nie wywala ani z filmikow na yt modem tp (neostrada , wi-fi)

sory że tak niezrozumiale pisałem szybko.

-PainGirl-.png

Opublikowano

Możliwe, że przerywa ci neta na parę sekund i tak się dzieje. Spróbuj odpalić CA przy Gameboosterze.

Opublikowano

pomogło wyłączenie zapory i granie z gameboosterem ale zauwazyłem ze w zaporze mam zaznaczone combat arms jako zeby zapora go przepuściła mimo to podczas włączonej zapory musi mi coś blokować co jeszcze musze za program powiązany z combat arms dodać żebym nie musiał wył zapory ( mam Engine.exe)

-PainGirl-.png

Opublikowano

Miałem to samo, nie możesz wejść do lobby, wszystko szare masz nie mozesz wejsc w my character itp. usuń ca i nexona i wszystkie pliki związane z combatem, po czym zrób scana kompa, sciągnij nową instalke i zainstaluj. Jak pomogłem daj Lubię to!

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Miałem to samo, nie możesz wejść do lobby, wszystko szare masz nie mozesz wejsc w my character itp. usuń ca i nexona i wszystkie pliki związane z combatem, po czym zrób scana kompa, sciągnij nową instalke i zainstaluj. Jak pomogłem daj Lubię to!

nie prawda, kazdy tak bedzie mial jak wlaczy gg,skype,screenshooter,youtube, jeszcze pobieranie czegos, wiec twoja rada = bezsensu

też tak czasem z tymi szarymi przyciskami ale jak mam słaby internet, i wtedy musze 10 sec czekac i wszystko wraca do normy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...