Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Wukong czy Rengar (Solo Top)

KubeN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Wukong vs Rengar

Zależy mi na: dobrym DMG, dobrej wytrzymałości, sporo killach. Dobrej postaci do TF i 1vs1

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci.

Opublikowano

Rengar.

Dobry system gankowania z pasywu, niezłe dmg + as z ferocity, ma slow'a, ulti coś ala ulti nocturne.

Jest on świetnym junglerem, na top'a również się nadaje.

Wu kong niby też jest dobry, ale za nim nie przepadam.

Opublikowano

A ja wole wukonga, świetny na linie bardzo dobry dmg niezły system escape jak i u rengara, bardzo przydatne ulti w tf'ach wukonga, jak i rengar może doskakiwać, są to swoje tak jakby odpowiedniki ale ja wole małpiszona ;>

Opublikowano

Wydaje mi się że Rengar nie jest stworzony na solo topa raczej jest to jungler jego wszystkie skille to mówią.

Co do Wukonga ciekawa postać owszem fajny system uciekania w miarę dobre ulti ale jednak mimo wszystko lepszy jest raczej twardy solo toper który zaczyna tfa Wukonga możesz brać jak w jungle pójdzie coś twardego jak VoliBear czy Shyvana. Różnie można to rozumować chodzi mi tutaj bardziej o to że gdy twój team będzie przegrywać lane to twoja wygrana nic nie wniesie powiedzmy dostaniesz garena na linii pociśniesz goale on i tak będzie dobrze tankować bo to taka postać i tfy macie do dupy chociaż mogę tu przeczyć sam sobie trochę czasami postać bardziej pod ad niż twarda jest jednak dobra do Tfów jak np ulti wukonga które może wycarrować grę tu musisz zdecydować jak wolisz grać

Opublikowano

Z tych dwóch na topa brałbym zdecydowanie Wukonga, Rengar to typowy jungler.

Wukong ma dobre ulti do TF jak i walk solowych, doskok i duży dmg z Q, niewidzialność chwilowa i pozostawienie klona co sporo daje przy ucieczce.

Z tych dwóch na topa brałbym zdecydowanie Wukonga, Rengar to typowy jungler.

Wukong ma dobre ulti do TF jak i walk solowych, doskok i duży dmg z Q, niewidzialność chwilowa i pozostawienie klona co sporo daje przy ucieczce.

Opublikowano

Ja polecam Ci najmocniej wukonga. Moim zdaniem OP postać - e to doskok + aa, Q ładne dmg, redukcja armora, można użyć na turrecie(super na tank champy :D), W to klon, nie raz Ci uratuje małpi zad :D (najlepsze jest gry użyjesz klona, a gość rzuca na klona ignite,exhasted, ulti :D) Ulti to poprostu miodzio zwłaszcza w TF. Używasz ulti, zabijasz carry i uciekasz klonem + ew. flash, super sprawa.

Opublikowano

Ja bym stawiał na Wukonga. Rengara jest dużo lepszy na junglii, Jeśli ogarniesz Wukonga możesz wygrać lane z łatwościa :). Pozatym fajnie się patrzy jak ludzie zastanawiają się czy to klon czy prawdziwy Ty :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...