Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Serwer By Solixx [2 Królestwa][Wojny Magów][Magia i różdżki]

sirmarq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie wiadomo o której godzinie będzie start servera? I gdzie wysyłać zgloszenia czy ewentualnie bedziesz bral kazdego nooba do frakcji/gildi?

Opublikowano

Dodawanie do królestw odbywa się na zasadzie ; Wchodzisz na serwer , respisz sie spawn . masz opisane wszystko i wgl . I masz sam do wyboru do którego krolestwa chcesz dołączyć . Masz 2 tabliczki . Start o 13 bądź później.

Proszę o zdjęcie kilku %%%%%%%%% :)

Popieram akcje :

2q01u2f.png

Opublikowano

Świetnie dziękuję za szybką odpowiedź jednak radze ci jakoś minimalnie sprawdzać graczy czy są ogarnięci bo wiesz dzieci się zdarzają.

Opublikowano

I tak pewnie nie wypali serwery tego typu padają prawie na starcie.Ale mam nadzieje że z tym serwerem nie będzie tak jak z innymi.Na pewno przyjdę na otwarcie ;p

Opublikowano

Czytałem opis serwera nic mnie nie ruszyło ,zobaczyłem opis różdżek to mnie z krzesła o malo nie zrzuciło (!!!)

Serwer zpowiada sie smakowicie ( omnom nom) napewno zagram z kuplem tylko jedno pytanie bedzie WhiteList ??

PS; Bez urazy Ale fabułe można sobie było daraować bo o tego serwera CZUĆ EPICKOŚCIĄ NA KILOMERT ( niezrozumcie mnie Źle)

Opublikowano

O i jeszcze 2 ważne pytanka czy dane królestwo ma inne skille ? I czy np. jak będe świetlikiem to świetliki będą mogły mnie bić czy tylko mroczni ?

O i jeszcze 2 ważne pytanka czy dane królestwo ma inne skille ? I czy np. jak będe świetlikiem to świetliki będą mogły mnie bić czy tylko mroczni ?

Nie bądź leszcz daj +

Opublikowano

malej nie musisz siedzieć na ts . to tylko dodatek ;].

Krolestwo nie może sie nawzajem bić ;].

10 min !

Proszę o zdjęcie kilku %%%%%%%%% :)

Popieram akcje :

2q01u2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...