Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Myśliwiec -.-

Uzu

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Witam. Mam mały problem dot. myśliwców w BF3. Gram na klawiaturze i myszce. Trenuje latanie, zabijanie itd. myśliwcem już od 1 miesiąca na caspian border, operation firestorm etc. Ale zadnych efektów to nie przynosi -.-. Próbowałem z różnymi czułościami dałem na maxa czulosc w pojezdzie i sie juz przyzwyczailem. Ale za grosz nie wiem wogóle jak trafiac z zwyklego dzialka pokladowego i unikac naprowadzanych rakiet. Np. Taka akcja

Lece sobie lece, namierzam typa... on wypuszcza juz to co blokuje namierzanie i w ciagu 2s jest juz za mna -.-. Proboje go unikac ale to nic nie daje on mnie rozpie*ala za przeproszeniem ze zwykłego działka pokładowego chociaż proboje wszystkiego.. Ja nie rozumeim tego. Niby mówia ze lepiej na padzie. Mam pada od xboxa 360, ale bezprzewodowego. Nie mam zamiaru kupowac jakiegos adaptera czy co to jest zeby zagrac z bezprzewodowym padem na kompie...

Czy ktoś może mi jakoś wyjasnić jak to ogarnąć -.-. Najgorsze jest to ze nawet zwykle 8 "lvle" czy jak to mozna nazwac w BF3 mnie nawet rozpieprzaja z działka pokładowego.. A bardzo mi sie podoba latanie mysliwcem..

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

To nie wlatuj odrazu pełnym speedem w niego. Przyczaj się gdzieś w chmurkach, namierzaj na ślepo, i gdy już namierzysz to jakoś sposobem go. Masz pełno poradników na necie.. A co do unikania to S czyli hamulec i kręcisz maxymalnie w prawo lub w lewo.

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Witam. Mam mały problem dot. myśliwców w BF3. Gram na klawiaturze i myszce. Trenuje latanie, zabijanie itd. myśliwcem już od 1 miesiąca na caspian border, operation firestorm etc. Ale zadnych efektów to nie przynosi -.-. Próbowałem z różnymi czułościami dałem na maxa czulosc w pojezdzie i sie juz przyzwyczailem. Ale za grosz nie wiem wogóle jak trafiac z zwyklego dzialka pokladowego i unikac naprowadzanych rakiet. Np. Taka akcja

Lece sobie lece, namierzam typa... on wypuszcza juz to co blokuje namierzanie i w ciagu 2s jest juz za mna -.-. Proboje go unikac ale to nic nie daje on mnie rozpie*ala za przeproszeniem ze zwykłego działka pokładowego chociaż proboje wszystkiego.. Ja nie rozumeim tego. Niby mówia ze lepiej na padzie. Mam pada od xboxa 360, ale bezprzewodowego. Nie mam zamiaru kupowac jakiegos adaptera czy co to jest zeby zagrac z bezprzewodowym padem na kompie...

Czy ktoś może mi jakoś wyjasnić jak to ogarnąć -.-. Najgorsze jest to ze nawet zwykle 8 "lvle" czy jak to mozna nazwac w BF3 mnie nawet rozpieprzaja z działka pokładowego.. A bardzo mi sie podoba latanie mysliwcem..

Nie chce mi sie czytać bo to kolejny płacz kolesia który nie wyrabia na klawie i myszce a klawa i myszka to błogosławieństwo :O, jak będziesz leciał na jeta wrogiego który leci pionowo względem Ciebie to celuj przed niego i bedzie obrywal,

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...