Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ubieracz postaci

LukaszOmG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej nie ma.. i powiedź ty mi ile ty jeszcze tematów założysz .... w większości są to tematy z pytaniami głupimi ....

YAY

Opublikowano

Słuchaj up nie pasuje to sie nie wypowiadaj to jest forum od pomocy/czitów w grach a jak ja czegoś nie wiem albo nie mam to pisze posta nie pasuje klikam na gorze wyloguj!!!!!

a0544f830ad29c71b3810d43624f326d02edbadd.png

Opublikowano

witam jest jakis program lub stona na ktorej mozna sobie ubrac postac bo w grze nie da sie przymeizac wsztkich ubran za pomoc +

stary co Ty wygadujesz, że nie idzie przymierzyć ciuchów. ???? Każde idzie, więc się ogarnij..... ku@@@ co tu się wyrabia... heh

x

Opublikowano

NIE MA TAKIEJ STRONKI NIE MOŻES ZUBRAC BO MASZ ZA MAŁY LVL TAKIE TEMATY TO SPAMY POCZYTAJ TUTY PRZED NAPISANIEM TEMATU

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Spokojnie, jeżeli wydaje Wam się, że dany temat jest bez sensu to wystarczy wysłać raport. Bez zbędnych emocji.

Autora proszę o pisanie kolejnych problemów w miarę możliwości w jednym temacie.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...