Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nudzą cie serwery gdzie po 5 min nie żyjesz ? Zagraj na DrepCraft Premium/nopremium white-list

MaNieK...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer jest z white-list ponieważ DODANI

Jak wbije jakiś np 8 latek i będzie biuseq123 Denqer PanDiament

wyzywał niszczył serwer. Kto z was gg:43567888

chciał by grać na takim serwerze ?

Więc jest white-list

Wzór

Nick;

ts/skype(nie wymagany):

Dlaczego ty ? :

Ip serwera będzie podanie potem

Opublikowano

Nick; biuseq123

Wiek 15

ts/skype(nie wymagany): ( Skype )

biuseq512

Dlaczego ty ? : Ponieważ o to mi chodzi by byly servy z WL i dla zaufanych ludzi a nie dla kazdego i dla 8 LatkóW!

Opublikowano

Nick;PanDiament

Wiek;14

ts/skype(nie wymagany): (Skype)

Dlaczego ty ? : Poniewaz juz w mc gram 3lata. Gralem juz na wielu serwerach.Jestem ogarniety wiec dodajcie mnie do wh.

Opublikowano

Nick;SkibeX100

ts/skype(nie wymagany):

Dlaczego ty ? : Jestem ogarniety pomocny mily i nie niszcze cudzych rzeczy nawet jezeli jest to survival bez cuboida.Znam ortografie lecz czasami jakaś literówka się może zdarzyć :P Przeklnąć raz po raz mogę ale to już jak naprawdę się wkurzę.W minecrafta gram od wersji 1.5.Robię różnego typu grafiki więc bym mógł zrobić jakąś sygnaturę serwera czy coś.Jakby co ta sygnatura i awatar mają z 2 lata :P Już robię lepsze.Jeżeli zostanę przyjęty to proszę o wiadomość na pw :)

mleczko.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Nick: Fuckyt

Dlaczego ty? ; Szukałem nie scrashowanego serwera z normalnymi ludźmi jak mam nadzieję ten, jak będę mógł postaram sie pomóc rozwijać serwer

Opublikowano

Nick; Denqer

Wiek 15

ts/skype(nie wymagany): Qshiber

Dlaczego ty ? : Szukam serwera w minecraft zeby zagrać z ogarniętymi ludźmi (takimi jak ja <chyba> ) :P. Jestem pomocny i nie niszczę cudzych domków.

image1.png?uid=3402638&m=0

Opublikowano

Nick :RafiMine

Dlaczego ty ? A dlaczego nie ? Jestem miły , pomocny ogarnięty <mam nadzieję> szukam serwera z ogarniętą administracja i normalnymi graczami . Lubie budować ,w minecraft gram od wersji 1.2.0_02 .

Jeśli dostanę się na listę napiszcie mi na GG : 34913332

Opublikowano

Nick;Gawron

ts/skype(nie wymagany):TS oraz skype podam w grze lub na pw jesli bd trzeba

Dlaczego ty ? : Ponieważ nie jestem byle jakim 12latkiem.Umiem zachować powagę ale też mam duże poczucie humoru.Znam zasady ortografii i nie kaleczę ich lecz wkradnie mi się czasem mały błąd.Jestem kulturalny lecz czasem przeklenstwo się zdarzy przeciez jestem tylko człowiekiem.Nie jestem tak jak nie którzy 12latkowie którzy przeklinają co słowo nie są kulturalni itp,myślę że jestem ogarnięty i miły lecz można wyprowadzic mnie z równowagi ale każdy ma swoje granice,co najwyżej powiem zamknij się gdy już mnie się wyprowadzi z równowagi no albo ten ,,zamknij ryj" lub kur** ale zaraz przeprosze itp.Pomógłbym w rozwoju serwera reklamowałbym go polecał znajomym oraz wiele wiele więcej jesli mnie przyjmiecie to sie nie zawiedziecie.Narka i pozdrawiam Bartek:)

Ps.Jesli zostane przyjety prosze o pw na mpc.

bartek19623---18.png

Opublikowano

Nick :RafiMine

Dlaczego ty ? A dlaczego nie ? Jestem miły , pomocny ogarnięty <mam nadzieję> szukam serwera z ogarniętą administracja i normalnymi graczami . Lubie budować ,w minecraft gram od wersji 1.2.0_02 .

Jeśli dostanę się na listę napiszcie mi na GG : 34913332

NIE PRZYJETY JUZ NIGDY ! EVER!

Nick: KacperowyPL

Ts/Skype: Nie posiadam

Dlaczego Ty: Ponieważ jestem ogarnięty :D

Przepraszam ale szukamy ludzi od 14 lat dziękuje za podanie.

Nick:damianowo05

Ts/Skype:posiadam skype

Dlaczego Ty:ponieważ szukam fajnego serwera :D

Przepraszam szukamy ludzi od 14 lat dziękuje za podanie.

Nick; Denqer

Wiek 15

ts/skype(nie wymagany): Qshiber

Dlaczego ty ? : Szukam serwera w minecraft zeby zagrać z ogarniętymi ludźmi (takimi jak ja <chyba> ) :P. Jestem pomocny i nie niszczę cudzych domków.

Gratuluję zostaniesz dodany na white-list proszę podać gg to wyślę cie ip.
Opublikowano

Nick:Domino7745

ts/skype:posiadam skype

dlaczego ja: Lubie budowac w minecraft gram od wersji 1.2.5 nie niszcze serwerów i domów innych graczy.

Licze na ogarnieta administrację. Nie klne hyba ze mnie cos na prawde wkurzy ale zadko mi sie to zdaza na serwerach.

Prosze o przyjecie. Pozdrawiam Domino7745. Jeżeli dostanę się na W-L napiszcie na GG:25791663 :ninja::D

Opublikowano

Nick; tinytiny123

ts/skype(nie wymagany): tak/tak

Dlaczego ty ? : Ponieważ, owy serwer wydaje sie interesujący, zachęca mnie to ze nie będzie dzieci na serwerze piszących hoc, muj itp. ;D

Opublikowano

Nick: quip15

ts/skype(nie wymagany): posiadam obydwa.

Dlaczego ty ? : Szukam fajnego serwera z ogarniętymi ludźmi :) Denqer to mój kolega. Mam 15 lat.

Opublikowano

Nick : KacpixD

TS/Skype:TS'a niestety nie posiadam ale skype tak.

Dlaczego ty ? : Bo jestem ogarnięty , zachowuję poprawną polszczyznę , nie jestem grieferem , gram już dosyć długo w MineCraft. Jeśli dostanę się na serwer proszę o ip na PW na MPC.

258241432985440392180.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...