Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vayne, Vladimir czy ktoś inny?

lucyfer07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam przepadam za Vayne.

Dobry harras z q, dodatkowy dmg z "w", możliwość stuna, ulti dobre do ucieczki jak i gonitwy.

Ogółem może na spokojnie wycarrować grę.

Opublikowano

Vlad? trzeba go zniszczyc w early by pozniej nic nie robil, ogolnie to ma bardzo latwa farme, plame ktora nieraz dupsko uratowala, oraz ulti ktore niezle wzmacnia dmg.

Ale istnieja lepsze ap carry jak dla mnie ;]

Opublikowano

Ja tam przepadam za Vayne.

Dobry harras z q, dodatkowy dmg z "w", możliwość stuna, ulti dobre do ucieczki jak i gonitwy.

Ogółem może na spokojnie wycarrować grę.

ulti nic nie daje do ucieczki . Jednakze kombinacja q + e to fantastyczny escape

vlad musi zlapac ostrego feeda zeby cos robil w late

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmmm... A podacie jeszcze jakieś postacie takie które biją z dystansu? Proszę o + i -

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Lol ostrego feeda ? Wystarczy, że ma ulta, co oznacza praktycznie TF wygrany. Może i 14% to nie jest jakiś ogrom, jednak w TF to przeciwnik znika 2 razy szybciej. Racja ma słabe early, jednak ciężko jest go wtedy i tak zniszczyć. Możesz go harrasować, a on to wyleczy (super heal z Wota :D). Plama jest świetna można spokojnie divować turrety, nawet 2 vs 1, oczywiście z rozwagą, muszą to być postaci na Ulti + E + Q, na koniec escape z plamy. Fraga może w early nie złapie, ale z tą farmą masz znacznie więcej kasy od innych, którzy są feednięci. Polecam go :D Pro dmg po 4 stackach e + super heal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...