Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer dedyk Ludzie vs Obcy

Minebotq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rok 2519, 19 sierpień

Dzień jak co dzień, siedziałem w domu i oglądałem telewizję. W wiadomościach ciągle to samo.. Palikot zjadł kota, Kaczyński spadł z dachu a Komorowski napisał zdanie bez żadnego błędu.

Rok 2519, 22 sierpień

Nareszcie zaczeło się coś dziać! Wszystkie nieme roboty po prostu zaczęły mówić! Nie wiem o co im chodziło. Na każdego człowieka przypadał jeden robot i każdy z nich wymawiał niezrozumiałe zdanie : eimeiz ęzczsinz. O co chodzi? Tego nie wiem, ale na pewno się dowiem!

Rok 2519, 15 wrzesień

Te roboty doprowadzają mnie już do szału! Cały czas tylko wymawiają to zdanie! Minął już prawie miesiąc! Musze to jak najszybciej rozgryźć!

Rok 2519, 20 wrzesień

Tak! Nareszcie to rozgryzłem! Niestety nie cieszę się z tego, aż tak bardzo. Dowiedziałem się, że te roboty mówią od tyłu. Gdy przeczytałem ten tekst napisany normalnie wystraszyłem się, ponieważ mówią one : Zniszczę ziemię!

Rok 2519, 25 wrzesień

Nikt mi nie wierzy nawet gdy puszczam im to nagranie! Jestem wykończony lataniem w tą i z powrotem by poinformować wszystkich o jakiejś inwazji. Niestety na marne.

Rok 2520, 20 styczeń

Teraz będą żałowali, że mi nie wierzyli! Naszą planetę zaatakowali obcy! Oczywiście USA jest już w szczątkach! W Polsce na szczęście mamy już stację lotów kosmicznych. Od razu tam pobiegłem. Zastałem tam tylko max. 20 uciekających ludzi i 1 pustą rakietę. Oczywiście nie byłem na tyle inteligentny by potrafić latać takim cudem. Miałem szczęście, że kilku astronautów i bezbronnych ludzi pomyślało o ucieczce właśnie tutaj. Gdy rakieta była zapchana postanowiliśmy odlecieć.

Rok 2520, 12 lipiec

Udało nam się dolecieć na dziwną planetę! Zbudowaliśmy tu bunkier z najtwardszego kamienia jaki tu znaleźliśmy! Nie jest nam tu za wygodnie, ale da się żyć.

Rok 2520, 20 lipiec

Zaatakowali nas! Ze wszystkich stron widać strzały i bomby! Kamień z którego mamy bunkier nie nie pęka! Przed naszą bazą jest jedna wielka dziura! Na szczęście obcy szybko zniechęcili się by nas atakować. Zginął jeden z naszych...

Jak potoczą się dalsze losy naszego bohatera? Zdecydujesz o tym ty! Tak właśnie ty! Wybierzesz swoją własną rasę której chcesz pomagać i zniszczysz wrogów!

Jeżeli zdradzisz swoją rasę przez 5 dni nie będziesz mógł do nikogo dołączyć i będziesz uważany za śmiecia!

IP: 188.165.193.152:25630

Król Obcych: Dizzyx1999

Król ludzi: Narazie kleklen zobaczę jak się będzie sprawować

Na serwerze jest obowiązkowy texturepack!

Kto go nie ściągnie nie powinien grać na serwerze! Tu link!

http://dev.bukkit.or...raft-1-0-1-3-1/

Bez tekstury nie ma efektu :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...