Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowsze INFO od EA

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

EA wie już o problemie i trwają prace, w tym temacie będą na bieżące informacje o stanie technicznym.

http://answers.ea.com/t5/Need-for-Speed-World/LAUNCHER-ISSUES-quot-There-has-been-an-undefined-Error-quot/m-p/15938#M227

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nareszcie ruszają do roboty lenie stare :)

@top

Jak znam życie nie naprawią tego dziś, ani nawet jutro, bo te ,,tempaki z timu iej" zawsze coś zrypią :/

@up

Nie sądze, bo world to maszynka do robienia kasy, na pewno z tegń nie zrezygnują. Pewno ten marc odchodzi.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

hahahhaha,teraz dopiero ja pierdziele,od 7 rano ludzie spamują a ci dopiero teraz...

A może byś trochę pomyślał że ludzie mają jeszcze swoje życie a nie tylko siedzą na kompie i pilnują Worlda tak jak ty.

Opublikowano

Oby nie przerwało to serii diamentów.Bo jeszcze będzie tak,że naprawią około 23-24 i uznaja że mieliśmy czas na pozbieranie.No i rekompensata by się przydała.

Opublikowano

Oby nie przerwało to serii diamentów.Bo jeszcze będzie tak,że naprawią około 23-24 i uznaja że mieliśmy czas na pozbieranie.No i rekompensata by się przydała.

Muahahahaah Rekompensata? Oni tak na prawdę mają nas gdzieś - dla niech kasa się liczy.

Opublikowano

Rekompensata. Hmm. Czego się zastanawiać, nie dadzą niczego! To dusigrosze.

Fejk, a ja się aż przejąłem :D

@up

Szybszy :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

jak nie zrobią tego dziś to znowu pewnie dadzą kilka części ultra jak kiedyś albo kod na 500 SB i będą myśleli że wszyscy są już zadowoleni i bedzie po sprawie....

Opublikowano

jak nie zrobią tego dziś to znowu pewnie dadzą kilka części ultra jak kiedyś albo kod na 500 SB i będą myśleli że wszyscy są już zadowoleni i bedzie po sprawie....

Do puki nie poprawią gry, nie dodadzą dragu, driftu i kanionu i Carrery GT :D to nie będzie dobrze, mogli by jeszcze dać części ultra po kilkaset tys. IGC i jeszcze dobrze by było jak by RTDBOT nowy wyszedł ;)

Opublikowano

Oni po prostu robią sobie z graczy jaja. Mieli dodać jeszcze drag i carrerę gt. A co mamy? Nawet do gry nie da rady wejść.

Btw

MAMY REKORD W DZIALE! 95 AKTYWNYCH USERÓW! ^_^

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Oni po prostu robią sobie z graczy jaja. Mieli dodać jeszcze drag i carrerę gt. A co mamy? Nawet do gry nie da rady wejść.

Btw

MAMY REKORD W DZIALE! 95 AKTYWNYCH USERÓW! ^_^

Nie dziwię się że rekord jak te forum jest porządne, dla niektórych wymarzone miejsce :D CHEATY! :D Są aktualizacje na bieżąco i zawsze ktoś ci pomoże jak masz problem.

A jaja se robią bo z tego kase mają, tak samo jak założyciel facebooka 27 koleś ma miliony siedząc w domu a ludzie na niego zarabiają.

Opublikowano

A może byś trochę pomyślał że ludzie mają jeszcze swoje życie a nie tylko siedzą na kompie i pilnują Worlda tak jak ty.

Jakbyś Ty trochę pomyślał to byś wiedział że mają tam ludzi,nie jeden sie zajmuje tym worldem,skargi przychodziły do nich,ludzie spamowali do nich.

Ja pilnuje worlda? nie no,naprawde masz coś nie ten teges

Opublikowano

Hahahaha xD Dobre :D

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

Phi... Ciekawe ile to potrwa ;/ Mam nadzieje że zrobią to do północy bo przepadną mi dni z poszukiwania skarbów i będe miał lipe.

Opublikowano

Najnowsze INFO:

Hello,

Mamy nadzieję, że ta sytuacja wkrótce zostać usunięte. Proszę mieć pewność, że NFS World Team pracuje w tej chwili nad rozwiązaniem.

Jak tylko będziemy mieli więcej informacji, będziemy udostępnić go i będziemy aktualizować ten wątek.

Opublikowano

jakby dodali kanion to bylbym w niebie. ;p

a tu bledy jakies...

edit :

Najnowsze INFO:

Hello,

Mamy nadzieję, że ta sytuacja wkrótce zostać usunięte. Proszę mieć pewność, że NFS World Team pracuje w tej chwili nad rozwiązaniem.

Jak tylko będziemy mieli więcej informacji, będziemy udostępnić go i będziemy aktualizować ten wątek.

Google translate być dobra... ;p

Opublikowano

Ale jajca....hue hue...normalna o tych tępaków z timu,oni nigdy nie potrafią zrobić czegoś porządnie,zawsze musi być coś.Piszecie że może dodadzą kanion czy drift...nie ma szans,jak oni nie mogą poradzić sobie z błędami na serwerze.Bawią się z tym już cały dzień,nie wiem czy nie potrafią czy mama im nie każe....albo im prąd odcięli...U nich zasada jest taka: puki gracze ładują nam konto poprzez kupowanie boostów to my nie robimy nic,a jak coś się zepsuje to zrobimy to potem....Mówię jak jest,bo przez to tracą graczy.Oni lubią tak obiecywać i robić nas w balona bo my nic z tym i tak nie możemy zrobić.Chyba nie było takiego patcha gdzie udało im się coś zrobić bez jakiegoś buga czy błędu...zawsze coś zje***.Coś ten QuickLimeGames odpierdziela ale to już ich sprawa.....mówiłem że będzie patch awaryjny? mówiłem - noi jest....Jak oni mają rozbudowywać grę skoro nawet do gry wejść nie można....Fakt faktem że robią też niezłe rzeczy,bo są też i takie no ale ludzie,,,czego ciągle coś psują.

Dziękuje za uwagę....lajkować bo się spisałem.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Co do wypowiedzi krytycznych- spoko. Takie jest Wasze zdanie, i ja je szanuje. Ale najłatwiej jest osądzać, siedząc w domku i popijając herbatkę, nieprawdaż?

@ Pitch_Black

Jest wiele zaawansowanych gier, gdzie nowe patche również wprowadzają bugi, a uporanie się z nimi zajmuje profesjonalistom dużo czasu.

Zresztą, jak się nie podoba że aż tak jest zbugowana gra to "wypad z baru", wtedy nie będziesz się musiał denerwować. A jeśli chcesz zrobić coś konstruktywnego, to wyślij im modele kolejnych aut, zaprojektuj nową mapkę, nowe rodzaje wyścigów- przecież dla Ciebie to żaden problem.

Opublikowano

Up coś Ci nie pasuje??? Piszę jak jest,za każdym razem gdy jest jakiś patch to są u nich błędy...dlaczego,przecież jak mają takich dobrym ludzi to powinni zrobić to dobrze a nie potem kombinować.Jak żeś taki mądry to sam zrób jakieś auto i mapkę do gry....Ja nic do nich nie mam ale kurczę ciągle błędy są,a gracze chcą pograć,Znając niektórych już by pisali do suppotu.Dobra czekamy czekamy.

Opublikowano

Co do wypowiedzi krytycznych- spoko. Takie jest Wasze zdanie, i ja je szanuje. Ale najłatwiej jest osądzać, siedząc w domku i popijając herbatkę, nieprawdaż?

@ Pitch_Black

Jest wiele zaawansowanych gier, gdzie nowe patche również wprowadzają bugi, a uporanie się z nimi zajmuje profesjonalistom dużo czasu.

Zresztą, jak się nie podoba że aż tak jest zbugowana gra to "wypad z baru", wtedy nie będziesz się musiał denerwować. A jeśli chcesz zrobić coś konstruktywnego, to wyślij im modele kolejnych aut, zaprojektuj nową mapkę, nowe rodzaje wyścigów- przecież dla Ciebie to żaden problem.

święte słowa ;) Dajmy im trochę czasu , naprawa bugów nie jest tak łatwa jak wam się wydaje , jeszcze nie wiecie nawet co oni tworzą ;) może coś dodadzą , a jak wiecie bugów było na prawdę pełno ;D pozdro.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Tak,tylko miejmy nadzieje że nie popsują czegoś i dadzą coś za rekompensatę,albo jakąś nowość - no chyba że wolicie grę z błędami i żeby za boosty było...

Opublikowano

To mi nie pasuje, że w każdym dziale na tym forum są osoby, które tylko czekają na podwinięcie się nogi teamowi odpowiedzialnemu za grę, aby móc ich skrytykować i wyrzucić z siebie swoją frustrację. Co z tego, że są błędy, "per aspera ad astra" jak mawia pewna łacińska sentencja. Twierdzisz, że tam są sami idioci- okej, to pokaż że jesteś lepszy od nich. A podrzucając im projekty przyspieszysz rozwój gry. Bez odbioru.

Opublikowano

Ja nie czekam na podwinięcie nogi teamu NFS World,tylko mówię jaka jest w tej chwili sytuacja,a krytyka też musi być bo gra nie jest idealna więc same pochwały nie wystarczą.Nie twierdze że są sami idioci tylko że sobie nie poradzili teraz - a Ty jak jesteś lepszy to pokaż,bo ja nie jestem od tworzenia gier.Nie znasz tej gry więc nie wiesz jak jest....Jak coś Ci nie pasuje to nara...Koniec tematu....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...