Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Master Yi

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ad w polaczeniu z ulty maszynka do zabijania.

dostaniesz stuna i tyle z Twojego leczenia.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Master Yi pod AP robi istną apokalipsę w TFach . Dzisiaj grałem normala to jak się enemy MYi wbił to pente zaliczył ...

Ja zawsze go robiłem pod AD , po 6 lvlu dzięki jego ulti robi miazgę .

Jednak polecam Mastera pod AD

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

grałem pod ap i jedynie Q jest dobre, W leczy jak cholera ale w sumie słabo bije. Pod ad czesto mam dominacje i jest lajt xD

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

pod ap jest kox budujez mu 1100 ap i kosisz q pod ad sie nie oplaca bo jak bedziesz w zwarciu biegal taka leblanc ci wyskoczy i na kombo padniesz lepiej ostroznie q denerwowac

yi pod ad tylko jest dobry na nobow

jak ktos ma troche obrony juz go tak nie kosisz

Opublikowano

Ap jest taki bardziej 4 fun wg mnie. Budujac go pod ap zawsze obowiazkowo biore lich bane i wychodzi niezle kombo ^^ IMHO ap yi bez lich bane = fail ap yi :D

Opublikowano

Ad w polaczeniu z ulty maszynka do zabijania.

dostaniesz stuna i tyle z Twojego leczenia.

ad tez dostanie stuna i spada po chwili ... .yi jest mocna postacia ale jak go zfocusuja to spada w 2-3 sekundy :]

Opublikowano

Ja go buduję w sposób Jaxowy no trochę bardziej pod ap niż Jax jakieś 170 ap i 200 ad i ładnie lecą tfy tylko dostanie stuna od veigara lub od kogoś innego i pada ;/

Opublikowano

Ja go lubie brac pod AP z lich banem. Jeb z Q potem auto atack i patrzymy jak koles zdycha. A na early to podchodze tylko do jakiegos wrogiego miniona obok przeciwnika wale Q i ide w dluga.

Opublikowano

Według mnie yi to pick only normal typowa dla funu . Na rankedach życia nie ma chyba że ap master vs midder bez żadnego hard cc'ka to owni linię swoim sustainem. Ap yi bez dfg to porażka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...