Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]new event lf-4?

lukalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

źródło: http://pl.board.bigpoint.com/darkorbit/s...ost8498943

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Zapraszamy do zabawy:

- 30.08.2012: Złote Skrzynie Pirackie (cały dzień) ... oraz TDM od godziny 16:00 do 20:00

- 31.08.2012: Zdobądź boję - od godziny 16:00 do 21:00

- 1.09.2012 ...dzień LF-4 *

*(zawsze czasy dotyczą serwera)

Dobrej zabawy,

Wasza ekipa DarkOrbit

z tego tekstu tylko to co zaznaczyłem czerwonym kolorem mnie interesuje

dzień lf-4, czyżby jakiś nowy event

skrzynki zapoczątkowano 18 sierpnia więc to nie to

jak by miało pisać to: podwójna szansa na lf-4 a nie dzień lf-4

co to będzie?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Pewnie szansa, wądpie że coś dojdzie nowego

no właśnie jak by co pisało by:

- 1.09.2012 podwójna szansa na LF-4 * wink.gif

a pisze:

- 1.09.2012 ...dzień LF-4 * wink.gif

pirackie skrzynki są od dnia: 18 sierpnia 2011 roku

lf-4 w pirackich skrzynkach jest od 29 sierpnia 2011 roku oto link: http://pl.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?t=716422

mogli jubilat zrobić 2 dni później, akurat koniec wakacji 1 września ważny dzień, nie prawda?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

ale dlaczego sa kropki przed dzien lf4 ;O

nie wiem co siękryje za kropkami ale chciał bym wiedzieć

Opublikowano

A ja jednak zostawie sobie klucze na ten dzień,nie dużo zostało,a może coś fajnego będzie.Już chciałem dzisiaj wszystkie 550 kluczyków wywalić ;p

Opublikowano

Z 700k dozbieram do tego czasu xD

A wczoraj 1.2 mln wydalem, szkoda ze nie wiedzialem ze takie gownmi wypadna xD

Opublikowano

Z 700k dozbieram do tego czasu xD

A wczoraj 1.2 mln wydalem, szkoda ze nie wiedzialem ze takie gownmi wypadna xD

bywa trzeba było zajrzeć na strone forum bugpointu byś wiedział już wczoraj i się wstrzymał,

ja dopiero dziś zwróciłem na to uwagę

Opublikowano

a tak teraz pomyślałem , że w ten dzień lf4 każdy gracz dostanie po jednym lf4 i tyle ! ;D

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

Mucha, lepiej skonsultuj się z lekarzem bądź dilerem, bo każda dawka narkotyków skłaniających do opowiadania takich rzeczy o BP zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu!

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

@UP hah dobre , ale pomyśl teraz lf4 obchodzi rok czy jakos tak czytałem na burdel forum , może dadzą w prezencie hah ;]

No pięknie ;/

Opublikowano

Dadzą każdemu do 15 lf4, a wprowadzą lf5 co bije 350 na shota i będą one po 400k uri 1:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

a tak teraz pomyślałem , że w ten dzień lf4 każdy gracz dostanie po jednym lf4 i tyle ! ;D

to jest bardzo prawdopodobne z tym, że to bez sensu:|

Opublikowano

Możliwe ze LF-4 "wejdzie do sklepu" O_o i pojawi sie nowy laser LF- 5 który będzie bił w stateczki po 200 tak jak zwykle LF-4 a w alienki 200 + bonus. He he ;))

Opublikowano

Możliwe ze LF-4 "wejdzie do sklepu" O_o i pojawi sie nowy laser LF- 5 który będzie bił w stateczki po 200 tak jak zwykle LF-4 a w alienki 200 + bonus. He he ;))

Bez przesady... Poczekajmy do tego pierwszego, bo takie gdybanie nie ma sensu.

Dać ludziom info, to stworzą tysiąc plotek...

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

A ja myśle że jesteście jebnięci i robicie z igły widły ,napisali? To czekajcie...

Moim zdaniem cokolwiek to będzie ,to jak zwykle chodzi im o kasę i nic więcej.

Opublikowano

A ja myśle że jesteście jebnięci i robicie z igły widły ,napisali? To czekajcie...

Moim zdaniem cokolwiek to będzie ,to jak zwykle chodzi im o kasę i nic więcej.

jebnięty to zaraz możesz być ty:P

rozwiń skrót

ps

Opublikowano

jebnięty to zaraz możesz być ty:P

rozwiń skrót

ps

Wszczymaj się z ryjem dzieciaku...

Opublikowano

@UP najprawdopodobniej te forum jest przesiadywane tylko przez ''dzieciaków'' jak to ująłeś ! Pozdro!

PS: Jestem dzieckiem i dobrze mi z tym ;D !

No pięknie ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...