Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Trik na premke :)

-_-NAZZZ-_-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ ostatnio był temat o tym że nie dostaje się nagród ze swoich kont ( co 5-15 i 25 kont ) ...

więc mam 1 sposób jak sprawdził mi si na końcie 3 razy z rzędu a ostatni raz 1 dzień temu więc jeszcze powinien działać ;p

wbijasz 4 swoje konta , dostajesz te podstawowe nagrody za pojedyńcze konta a piąte konto musi być z innego kompa ( od kolegi lub ctp ... ) u mnie to działa i mam 2 kompy w domu to przed główną nagrodą tylko zmieniam kompa i dostaję premke w ciągu 24h .

Może nie jest to 100% trik bo w końcu musisz mieć to jedno konto ale to i tak według mnie pewne rozwiązanie :)

Jeśli już jest na forum tego typu tut to sora , jeśli coś to nie wiedziałem a jeśli nie ma to liczę na sprawdzenie i like-i no chyba że jest prostrzy sposób na premke ;p

Opublikowano

a za te pojedyncze konta dostanę nagrodę jak będę robił je na tym samy ip co gram na głównym koncie???

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Zamiast bawić się z zmianę komputera wystarczy wyczyścić ciasteczka i znaleźć dobrego vpn'a lub zmienić ip.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Ja zawsze robiłem z trybu prywatnego w firefoxie lub incognito w chrome.

Potem już wiadomo, za 10k urki ammo x3 i do kbot'a.

headerlogoc.png

Opublikowano

Ale jaką wybrać, jak ostatnio wybrałem to miałem lagi w kaktus, w jakieś 4 minuty mi sie strona darkorbit otworzyła, ale jak konto stworzyłem, ustawiłem swoje IP i zaliczyło :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...