Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Który będzie najlepszy?

LaterToe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: Darius,master YI,warwick,alistair,tristana,jax. Posiadam 6300pz i za to chcę kogoś kupić.

Zależy mi na: Głównie Mag (Solo na mida) Nie pogardzę również waszymi propozycjami nie koniecznie mag itd. Ktoś z kogo po prostu będę się cieszył, i kogoś kim będę miał frajdę z gry: )

Preferuję: Głównie zależy mi na midzie, ponieważ dość mam polegania na kimś kto nie zawsze ogarnia;/

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz zmarnować tych 6k IP to kupuj Darka.

Bardzo dobry solo toper, jungler w miarę.

Niezły sustain na lini, ma przyciąganie, q dobre do farmy i harrasu.

Potrafi składać każdego dzięki pasywce + R.

@Edit

sory za niedoczytanie

W takim razie polecam na mida Ahri.

Świetna AP carry, ma niezły harras, niezły system farmy dzieki q + e, true dmg.

Z pasywu dodatkowy spell vamp, mobilna dzięki ulti co nadaję się do escape/chase.

Opublikowano

Ja już mam zakupione Dariusa;p Posiadam: moi bohaterowie + ile mam pz na wydanie.

Wiem, że Darius dobry ponieważ gram nim od 3dni:) Lecz mam ochotę na maga. Grałem kiedyś zyrą i było wyśmienicie lecz teraz jest ta promocja na dariusa a miałem 400rp to wysłałem sms za 15zł i kupiłem darka.

Mam 6k pz i nie wiem kogo kupić;/ Głównie mag lub zabójca.

Opublikowano

Talon :)

Zabojca doskonały na mida, miażdży większość AP'ków ,ma dobry escape od 6 lvl ,silence,dash,DoT .

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Chwilka mógłbyś napisać pełną nazwe w: silence,dash,DoT . Pierwszy raz spotkałem się z tymi wyrazami.

+ o czym dokładniej mówisz? Tzn jakiego escape ma.

+ Jaki build proponujesz dla Talona

Ogólnie lepiej kupic Talona czy grac Dariusem? Nie koniecznie mid ale np top itd.

Bo tak patrzę no dalej jednak biję! xD a ja chcę sobie czarować! Poczuć się jak harry potter xD

Opublikowano

Talon :)

Zabojca doskonały na mida, miażdży większość AP'ków ,ma dobry escape od 6 lvl ,silence,dash,DoT .

Talon nie jest "magiem". Jest to uniwersalny pick na mida i topa, budowany tylko pod AD, nie ma late (jest dobry do 30-40 minuty, potem słabnie).

Jeśli chcesz spróbować grać jakimś AP casterem, polecam Ci takie picki jak Mordekaiser, Ma pasyw dający tarczę, świetny harass z E, ulta dająca 6v4 jeżeli zabijesz kogoś (najlepiej AD carry). W late robię go bardziej pod tanka niż AP carry, ale daje sobie radę:)

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Morderkaiser tak czy inaczej bije;p Wolę od morderkaisera Dariusa więc twoja propozycja odpada.

Kogo z tych oto osób mi polecacie głównie na mida:

-Zyra

-Ezreal

-Talon

-Graves

-Annie

-Fiddleshack (Jakos tak)

-Ryze

-Morgana

-Lux

-Fizz

Kto z nich naj na mida wg was? Oczywiście bez run specjałki na 11lvl a doświadczenie w grze hmm średnie;p

Opublikowano

Graves i ezreal odpadaja ale reszta to twoj wybor proponuje fizza bo jak ktos ten syf ogarnie to to po pierwsze jest nie do zabicia po drugie zabija sam

1337

Opublikowano

Moje sugestie na mida to:

103.jpg69.jpg25.jpg

103.jpgAhri:

+ bardzo mobilna, łatwa ucieczka

+ dobre ganki

+ bardzo dobry dmg

+ fajne cc

- najwieksza zaleta (mobilnosc) uzalezniona od ulta

- manożerna przy agresywnej grze

- skillshoty - czyli wymaga ogrania

- w sumie dość miękka

69.jpgCassiopeia:

+ bardzo dobry dmg

+ bardzo dobry harass

+ bardzo łatwa farma

+ trucizna!

- miękka

- skillshoty

- bardzo zależna od odpowiedniego pozycjonowania

25.jpgMorgana:

+ twarda! a tak, bardzo twarda - umiejetenie uzyta tarcza chroni przed gankami - co wiecej tarczy moze uzywac na innych.

+ swietne cc

+ latwa farma

+ bardzo dobry dmg

- nie znam jej wad :) (może poza tym, ze jej cc to skillshot)

Bardzo lubie grać Morganą ale na mida wolę Cassio. Morgana mimo, że sobie dobrze tam radzi to przyjemniej mi się nią gra jako support na bot.

Ahri uważam za świetny pick na mida. Ale więcej gram Cassio - spamowanie q pozostawiające przeciwnika albo na ciągle niskim poziomie HP albo zmuszające do straty XP zawsze sprawiało mi duża frajdę.

Kolejne dobre picki to 8.jpgVladimir (ile on może wytrzymać na linii???) i 90.jpgMalzahar (choć ten ostatni - bardzo sytuacyjny).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...