Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy jestem lepszy?

LukaszOmG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczesniej grając z sv 98 mialem 5 kili 10dedow (z czego moze 2kile to heady) a teraz gdy kupilem gol-a mam staty 26-4 (z czego 24 to heady) jak myslicie czy to to ze to lepsza snajperka czy ja mam lepszego skila?? !!

a0544f830ad29c71b3810d43624f326d02edbadd.png

Opublikowano

Wiatr mocniej wieje.

W godziny na godzinę nie przyrośnie Ci skill, oczywiste że to zasługa broni. Nie rozumiem po co ten temat został stworzony ?

Opublikowano

Głównie od gol'a i od mapki też zależy ale ja też tak miałem tylko z zestawem Jtiger :D tylko że na jednej mapie staty 10:3 w tym 7 headów z których 6 dawało bonus za zabicie z odległości ( głównie 80-120 ten bon ) :) i na omanie bonus +224 za odległość a z sv-98 miałem max 20 za zabicie z odległości więc wiesz.... zależy od snajperki, skilla i mapy

Opublikowano
jak myslicie czy to to ze to lepsza snajperka czy ja mam lepszego skila?? !!
Ludzie raczej mi sie skil przerowadzil przecieciesz gol nie ma aima ale macie muzg

Skoro masz już wyrobioną swoją opinię i cudza Cię nie interesuje to po co tworzysz takie tematy ? Mamy Cię pochwalić i poklepać po plecach ? Uważaj, bo przekroczysz granicę dobrego smaku.

Opublikowano

Skoro masz już wyrobioną swoją opinię i cudza Cię nie interesuje to po co tworzysz takie tematy ? Mamy Cię pochwalić i poklepać po plecach ? Uważaj, bo przekroczysz granicę dobrego smaku.

Jak się dostaje internet na komunie, tak jest :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...