Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFSW JUZ MI DZIALA 13:03 30 sierpnia

hg123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziala przynajmniej mi, przebilem sie przez konto i zaraz klikam graj

@ edit przy nacisnieciu graj wyskakuje error Login failed - please try again

@ edit 13;05 i znow powtoreczka. Ale przebilem sie przez "wystapil nie okreslony blad~~" tylko raz niestety.

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

... macie sie czym chwalic,zaraz beda tematy hurra,zalogowalem sie i kupilem sobie ałto,jestem kosakiem,hurra.2 dni później,Hurra,mam nofe ałto.Zrobiłem siu siu.

>>>>>>>>>>LUDZIE OGAR<<<<<<<<<<

Opublikowano

... macie sie czym chwalic,zaraz beda tematy hurra,zalogowalem sie i kupilem sobie ałto,jestem kosakiem,hurra.2 dni później,Hurra,mam nofe ałto.Zrobiłem siu siu.

>>>>>>>>>>LUDZIE OGAR<<<<<<<<<<

Po stylu w jakim piszesz i idiotycznych "hurra" "siu siu" wnioskuje ze powyzej 17 lat to ty niemasz, zrobilem temat bo myslalem ze zaloguje sie do gry i bedzie dzialac. Wiec automatycznie powiadomie o tym ludzi ktorzy rowniez chca grac, a jezeli ty takich sppraw nie kminisz to sie nie udzielaj

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Po co taki temar za chwile bedą powstawac kolejne z tym ze ktoś uruchomił gre.....ludzie ogarnijcie się.Jak włącza serwy to bedziemy grac...jak widać teraz nie pogramy bo cos robią a każdy też czeka na grę wiec sprawdzi sam czy działa.Teraz przestancie juz pisać bo to nic nie zmieni.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...